Dlhodobý prenájom 2-izbových bytov, Skalica - Karvašova ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Skalica
Ulica.: Karvašova
57.3 m²
2
nie
nie
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
460,- € Upresnenie v texte.
Ponúknite vlastnú cenu

33189x zobrazená v zozname / 1015x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

HRF REALITY ponúka dlhodobé bývanie, v nových, nájomných 2-izbových bytoch, v Skalici na Karvašovej ulici. Ide o novostavbu moderného bytového domu. Bytový dom je postavený vo vyššom štandarde, s parkovaním pri bytovke pre každý byt.
Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa spojená s WC, spálňa, obývačka prepojená s kuchynskou časťou. V troch bytoch je komora. Veľký balkón je prístupný z izby aj s obývacej časti.

Všetky byty majú zo slnečnej strany elektrické vonkajšie žalúzie a v každej izbe je rekuperácia. Vybavené sú peknou rohovou kuchynskou linkou, digestorom, elektrickou varnou doskou, rúrou. Kúpeľňa je so sanitou (sprchový kút, umývadlo, WC), zrkadlom, odvetrávaním, s prípojkou na práčku. Každý byt má prípojku na optický internet a TV.

3D OBHLIADKA BYTU: https://my.matterport.com/show/?m=A9Uk1KBMV9F

V ponuke sú byty s rozlohou 57,30m2 a 56,90m2.


MAXIMÁLNA OBSADENOSŤ pre 2-izbové byty je 4 osoby z toho max. 2 dospelé.
VÝŠKA NÁJMU je 460,-€ za dve osoby, každá ďalšia osoba +10,-€

KAUCIA je vo výške 1000,-€



NÁJOMCA VSTUPUJE DO PRIAMEHO VZŤAHU S DODÁVATEĽMI ENERGIÍ A MÉDIÍ (elektrika, internet, televízia). Tieto poplatky nie sú zarátané v nájomnom.

K dispozícii sú aj parkovacie miesta. Počas prvých 12-stich mesiacov nájmu, je nájomné za parkovacie státie za kalendárny mesiac vo výške 1,20EUR.

Taktiež sú k dispozícii kobky (pivničky), ktoré sa prenajímajú samostatne. Nájomné je od 120,-€ do 180,-€ ročne, závisí od veľkosti kobky.

Na nájomné byty je možnosť získať čiastočnú úľavu na nájme 30,-€, ak sa klient zaradí do cieľovej skupiny, ktorá takúto možnosť ponúka, a to napríklad: znevýhodnené osoby, zraniteľné osoby, nízkopríjmové osoby, osoby s potrebou mobility a adaptability atď.
!!! DÔLEŽITOU PODMIENKOU PRE ZÍSKANIE PRENÁJMU JE, ABY BUDÚCI NÁJOMNÍK NEMAL DLHY V BANKOVOM A NEBANKOVOM REGISTRI, NA DAŇOVOM ÚRADE, V SOCIÁLNEJ POISŤOVNI A NEMAL EXEKUCIE A OSOBNÝ BANKROT, VEDIEŤ VYDOKLADOVAŤ PRÍJEM!
Pre viac informácií o nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať na tel. číslach , , alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Skalici na ulici Karvašova

Podrobné informácie

Celková rozloha57.3 m²
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Výťahnie
Parkovanieáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-H/20-232 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny