Dom v tichom prostredí Králiky, Banská Bystrica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
120 m²
280 m²
predaj - Rodinný dom
199.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1241x zobrazená v zozname / 82x zobrazená detailne / 82x zobrazená detailne tento mesiac

Dom na slnečnom pozemku s krásnym výhľadom sa nachádza len 5 km od Banskej Bystrice v známom lyžiarskom stredisku. Dom má veľký potenciál či už ako investícia so zámerom na prenájom lyžiarom / turistom alebo aj na stále bývanie s možnosťou okamžitého nasťahovania. Stavba je vedená na LV ako rodinný dom.
Dom má na vyvýšenom prízemí kúpeľňu, kuchyňu a spoločenskú izbu s krbom. Na poschodí sú štyri spálne a wc, v podkroví je veľký priestor napríklad vhodný ako herňa pre deti a na prízemí je priestor pre relax pre dospelých: Je tu sauna, wc so sprchou, technická miestnosť s modernou technológiou, malá pivnica ako odkladací priestor a je tu aj spoločenská miestnosť spojená s kuchynským kútom vhodná napríklad na herňu. Aj tu je krb, no tento centrálne vykuruje celú chatu. Dom má na prízemí podlahové kúrenie. Na pozemku sa nachádza altán pre vonkajšie posedenie, je tu aj dreváreň. Neďaleko chaty sa nachádza bežkársky areál, jezdecký areál. Sky Králiky je odtiaľto cca kilometer. Do Banskej Bystrice je 5 km, čo z lokality robí exkluzívnu polohu. Ste uprostred krásnej prírody a predsa na predmestí krajského mesta.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Banskej Bystrici

Inzerovaný rodinný dom v Banskej Bystrici v cene 199.000,- € je o 742.440 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Banskej Bystrici. Rozloha je o 126 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Banskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR-28...

Pozícia realitnej ponuky

199.000,- €
Cena nehnuteľnosti 62.000,- € 550.000,- €
280 m²
Rozloha pozemku 151 m² 41000 m²
120 m²
Úžitková plocha 1 m² 412.62 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku280 m²
Úžitková plocha120 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289238941478 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.