EKLUZÍVNE! Predaj - 3izbový byt za super cenu vo vyhľadávanej lokalite

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: J. Palárika
70 m²
predaj - 3-izbový byt
89.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3937x zobrazená v zozname / 312x zobrazená detailne / 312x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 3 - izbový byt s nádherným výhľadom na ulici Jána Palárika, na sídlisku Zapotôčky v Prievidzi. Byt má celkovú výmeru 70 m2 a nachádza sa na poschodí 5/8 v panelovom bytovom dome s výťahom.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 1989 a je zrekonštruovaný. V rámci rekonštrukcie bolo zrealizované zateplenie obvodových múrov a strechy, rekonštrukcia spoločných častí a výmena spoločných vodorovných rozvodov vody v suteréne. K bytu prislúcha aj latková pivnica, nachádzajúca sa v suteréne domu. Orientácia bytu na svetové strany je východ/západ. Na východnú stranu je situovaná kuchyňa s loggiou a obývacia izba. Vstup do vchodu je zabezpečený elektronickým vrátnikom.

Byt je veľmi vkusne zrekonštruovaný. V rámci rekonštrukcie bola výmena okien za plastové, nové rozvody energií a odpadov v bytovom jadre, rohová kuchynská linka, stierky v celom byte (v kuchyni je drevený obklad), vytvorený je veľký úložný priestor na chodbe a vymenené sú aj interiérové zárubne a dvere. Podlahy sú plávajúce a keramické. WC a kúpeľňa sú oddelené. V kúpeľni je sprchový kút a vybavenie na zapojenie práčky. Kúrenie je ústredné. V byte je zavedená prípojka na káblovú televíziu a internet, v bytovom dome je nainštalovaná optika.

Celkové náklady na bývanie, vypočítané na tri osoby, činia 220€ plus energie. Byt sa ponúka bez zariadenia a je voľný po dohode. V blízkosti bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

A najväčšie benefity tejto nehnuteľnosti? Za veľmi priaznivú cenu môžete získať byt obývateľný bez väčších investícií, nachádzajúci sa v kľudnej lokalite s krásnym výhľadom, v blízkosti rieky Nitry a okolitej prírody. Tiež treba spomenúť aj blízku dostupnosť obchodných reťazcov, nákupného centra a zdravotníckeho zariadenia.

Celková cena nehnuteľnosti, vrátane provízie sprostredkovateľa a základného právneho servisu je 89 900€.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Prievidze na ulici J. Palárika

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici J. Palárika v Prievidze v cene 89.900,- € je o 19.425 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Prievidze. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Prievidze. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 16 trojizbových bytov v Prievidze. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421918.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

89.900,- €
Cena nehnuteľnosti 54.990,- € 225.000,- €
70 m²
Úžitková plocha 60 m² 82 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha70 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047028 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.