Exkluzívne na predaj 2-izbový byt 66 m2, Považská Bystrica - Stred

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
66.5 m²
6
6
2
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
124.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

12790x zobrazená v zozname / 905x zobrazená detailne / 293x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj kompletne prerobený a slnečný dvojizbový byt v Považskej Bystrici, sídlisko Stred. Byt má výmeru 66,5 m2, nachádza sa na šiestom poschodí a prislúcha k nemu pivnica. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, pri ktorej bola vytvorená spálňová časť aj s menšou kúpelňou. Byt disponuje vstupnou chodbou, kuchyňou so špajzou a balkónom, obývacou izbou, spálňou s menšou kúpeľňou so sprchovým kútom, priestrannou detskou izbou s lodžiou, kúpeľňou s vaňou a samostatnou toaletou. Pri rekonštrukcii boli kompletne vymenené rozvody vody, rozvody elektrickej energie, boli znižované stropy, vymenené podlahy, interiérové dvere s obložkami, bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná, nové stierky, nábytok robený na mieru a mnoho ďalšieho. Byt si nevyžaduje žiadne ďalšie investície, stačí sa nasťahovať. Bytový dom prešiel v roku 2017 rozsiahlou rekonštrukciou ( zateplenie, rekonštrukcia strechy a balkónov ).

Vyhľadávaná lokalita ponúka novému majiteľovi všetko potrebné na dosah. V blízkosti bytového domu sa nachádza škola, škôlka, obchody, zástavka MHD, do centra mesta to je len na skok. Parkovanie je bezproblémové, priamo pri bytovom dome. Vedľa bytovky sa nachádza park s detským ihriskom.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t.č. ,


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Považskej Bystrici

Inzerovaný 2 izbový byt v Považskej Bystrici v cene 124.990,- € je o 2.041 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Považskej Bystrici. Rozloha je o 8 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Považskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Považskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948118.., uveďte číslo ponuky ZR-50...

Pozícia realitnej ponuky

124.990,- €
Cena nehnuteľnosti 85.990,- € 133.000,- €
66.5 m²
Úžitková plocha 55.8 m² 66.5 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha66.5 m²
Poschodie6
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-5049-115 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.