EXKLUZÍVNY PREDAJ - Slnečný 4-izbový byt Topoľčany ZNÍŽENÁ CENA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Topoľčany
Ulica.: Gogoľova
83.7 m²
7
6
4
po rekonštrukcii
áno
predaj - 4-izbový byt
135.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4013x zobrazená v zozname / 507x zobrazená detailne / 507x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj priestranný a nadčasovo zariadený 4 – izbový byt o výmere 83,7m2 s krásnym výhľadom . Tento nadčasový dizajn v štýle Retro vdychuje bytu jeho osobitosť a zároveň príjemnú atmosféru.
Byt sa nachádza v tichej lokalite mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou na Gogoľovej ulici na 6 p./7 p., s balkónom. Jeho pridanou hodnotou, ktorú záujemcovia ocenia je množstvo úložného priestoru, nakoľko je byt výborne dispozične riešený.
Dispozičné riešenie bytu tvorí vstupná hala, kumbál /šatník /, wc, kúpeľňa, kuchyňa , štyri izby, špajza, balkón. K bytu prislúcha pivnica a výmere 2,6 m2 . Vstup do bytu je riešený bezpečnostnými dverami.
Byt prešiel kompletnou modernizáciou v roku 2021 / nové IS siete, stierky, plastové okná, murované jadro, nová vaňa, umývadlo, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, sadrokartónové stropy, bodové svetlá, podlahy/.
Bytový dom bol v roku 2014 čiastočne modernizovaný / zateplenie, nová fasáda, strecha, plastové vchodové dvere, okná a nový osobný výťah/. Pred bytovým domom je bezproblémové parkovanie.
Byt sa predáva čiastočne zariadený / kuchyňa, jedáleň, vstavaná skriňa, obývačka, gauč/.

V kúpnej cene bytu sú zahrnuté aj poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné poradenstvo a servis.
V prípade záujmu financovania rodinného domu cez hypotekárny úver, zabezpečujeme našim klientom kompletné poradenstvo a servis aj v tejto oblasti.
Cena za predmetný byt spolu s príslušenstvom a komplexných služieb pri prevode vlastníckych práv je 135 000€ .
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle v čase od 9:00 - do 17:00 hod., E-mail:
alebo hocikedy na tel.čísle .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Topoľčanoch na ulici Gogoľova

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Gogoľova v Topoľčanoch v cene 135.000,- € je o 12.481 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Topoľčanoch. Rozloha je o 30 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Topoľčanoch.

Pozícia realitnej ponuky

135.000,- €
Cena nehnuteľnosti 97.990,- € 310.000,- €
83.7 m²
Celková rozloha 82 m² 90 m²
83.7 m²
Úžitková plocha 82 m² 83.7 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha83.7 m²
Úžitková plocha83.7 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1-360 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.