TUreality ponúka na predaj veľký mezonetový byt v centre Topoľčian, 23

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Topoľčany
230 m²
neuvedené
predaj - 4-izbový byt
310.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12049x zobrazená v zozname / 954x zobrazená detailne / 301x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj veľký mezonetový byt s presklenou galériou a krásnym výhľadom v centre mesta Topoľčany. Byt s rozlohou 230 m2 sa nachádza na 2 poschodí. K bytu prislúchajú dva balkóny a jedna veľká terasa (30m2). Byt je dizajnovo vkusne prevedený. Teplo domova dotvára krb ako v dolnej, tak aj v hornej časti bytu.

DISPOZÍCIA BYTU:


V dolnej časti - vstupná chodba, obývačka spojená s kuchyňou, špajza, z obývacej izby je východ na balkón. Kuchynská linka je robená na mieru so vstavanými spotrebičmi.
V hornej časti – 3 samostatné izby , 2 veľké kúpeľne s toaletou. Na poschodí sa nachádza sauna. Z hornej časti sa po schodoch dostanete do krásne presklenej galérie z ktorej je nádherný výhľad.
Prípravu teplej vody a kúrenie zabezpečuje vlastný plynový kotol. Kúrenie je elektrické podlahové v každej miestnosti. V bytovom dome je výťah. K bytu prislúcha parkovacie miesto v garáži. Možnosť dokúpenia ďalšieho parkovacieho miesta za príplatok. K bytu patria 2 pivnice.
LOKALITA: Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Byt je v osobnom vlastníctve. Pre viac info: , alebo

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Topoľčanoch

Pozícia realitnej ponuky

310.000,- €
Cena nehnuteľnosti 97.990,- € 310.000,- €

Podrobné informácie

Rozloha pozemku230 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52043 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.