Exkluzívny strešný apartmán s bazénom Santa Pola - Španielsko

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: Santa Pola
118 m²
predaj - Rodinný dom
495.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21298x zobrazená v zozname / 1741x zobrazená detailne / 174x zobrazená detailne tento mesiac

Veľký strešný apartmán v obľúbenom Santiagu Bernabeu Santa Pola so strešnou terasou s grilom, výhľadom na more, sprchou atď.

Situovaný na 3.poschodí. Postavený v roku 2018.



Nájdeme tu 3 spálne, 2 kúpeľne a kuchyňa otvorená do obývacej izby s južnou terasou s výhľadom na more. Všetky izby majú individuálnu klimatizáciu / kúrenie.

Cena zahŕňa súkromné ​​parkovacie miesto, vlastný sklad a spoločný bazén.

Nachádza sa IBA minútu chôdze od pláže, 500m do centra a naviac je k dispozícii malé nákupné centrum priamo cez ulicu, ktoré má všetko, čo potrebujete.

Santa Pola je malebná španielska rybárska dedina s približne 35 000 celoročnými obyvateľmi, ktorá žije po celý rok. Všetko, čo potrebujete je tu - stovky reštaurácií, 10 km dlhá plážová promenáda a neobmedzené množstvo pláží pozdĺž celého mesta. Obľúbený prístav so všetkými reštauráciami, prístav taxíkov, kde vás lode odvezú na stredomorský ostrov Tabarca za približne 15 minút. Rybársky prístav, kde rybári predávajú svoje úlovky, ktoré pozostávajú zo všetkého, čo nájdete v Stredozemnom mori, ako sú mäkkýše, ryby všetkého druhu, chobotnice atď...

Krásne prechádzky a stredomorská príroda. Veľký trh 2x týždenne po celý rok a tržnica, ktorá je otvorená po-so po celý rok!

15 minút od letiska Alicante/Elche, 20 minút od veľkého mesta Elche a 20 minút od veľkého mesta Alicante.

* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške do 15%.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my pre Vás nájdeme "PONUKU NA MIERU" .

*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

KarP495000

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

495.000,- €
Cena nehnuteľnosti 99.000,- € 685.000,- €
118 m²
Celková rozloha 64 m² 450 m²
118 m²
Úžitková plocha 64 m² 225 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha118 m²
Úžitková plocha118 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--394 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny