IBA U NÁS! Útulný 2-izbový byt, 48m2, 2 lodžie, Zámostie, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Staničná
48 m²
7
6
2
pôvodný
nie
áno
predaj - 2-izbový byt
87.500,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2670x zobrazená v zozname / 197x zobrazená detailne / 197x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľov na predaj útulný 2-izbový byt v pôvodnom stave s celkovou výmerou podlahovej plochy 48m2 a s dvomi priestrannými lodžiami o výmere spolu cca 6m2 na Staničnej ul. Za mostami v Trenčíne. Byt sa nachádza v tichej časti sídliska a v tesnej blízkosti hrádze. Výhodou bytu je jeho orientácia na V, krásny priamy výhľad na hrad a pešia dostupnosť na hrádzu a do centra mesta.

Byt je situovaný na 6. poschodí v 7 poschodovom panelovom bytovom dome. Bytový dom je zateplený, má bezbariérový vstup a 2 výťahy, z toho jeden od suterénu.

Pokiaľ hľadáte byt, s krásnym výhľadom a blízkosťou hrádze a centra a ktorý si môžete prerobiť podľa Vašich predstáv, ste na správnom mieste.

Byt má dobrú dispozíciu a je možné ho upraviť aj na priestrannú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jednou samostatnou izbou. Pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do jednej izby, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC s dvomi umývadlami a sprchovacím kútom. Z kuchyne sa vstupuje do druhej obytnej izby. Z oboch obytných izieb je vstup na priestrannú lodžiu s krásnym výhľadom na hrad a mesto. V byte je murované jadro.

Byt sa predáva bez zariadenia, prípadne čiastočne zariadený podľa dohody s majiteľom.

Na radiátoroch sú pomerové merače na diaľkový odpočet, v bytovom dome je optické pripojenie na internet a TV.

Parkovanie je verejné v platenej parkovacej zóne, prípadne priamo na pozemku pri vchode bytového domu za mesačný poplatok 20€/mesačne.

Nájomné je 135€/mesačne pre 4 osoby.



V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

Byt je voľný dohodou.



V prípade rýchleho jednania je možná ešte dohoda na cene.

Predajná cena zahŕňa nasledujúce služby, finančné a právne poradenstvo, tj. vypracovanie zmluvnej dokumentácie, zabezpečenie návrhu na vklad na príslušnom katastri, vrátane uhradenia správneho poplatku a províziu realitnej kancelárie. Info: ,

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha48 m²
Úžitková plocha48 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 2
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná