Na predaj slnečný 2i byt na ul. Východná, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Východná
45 m²
6
2
2
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
103.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9709x zobrazená v zozname / 656x zobrazená detailne / 361x zobrazená detailne tento mesiac

IBA NÁS!!! RADO Reality ponúka na predaj slnečný 2 izbový byt s priestraným balkónom na sídlisku Juh, ul. Východná. Byt má rozlohu 45 m2 a nachádza sa na 2. poschodí zatepleného tehlového bytového domu, ktorý bol skolaudovaný v r. 2005.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou a toaletou, kuchyne spojenej s obývacím priestorom a veľkej spálne, kde sa nachádza balkón. V kuchyni je plynová varná doska, plynová rúra, nerezové drezové umývadlo, dostatok úložného priestoru a vyhradený jedálenský priestor. V priestrannej spálni je okrem manželskej postele aj poschoďová posteľ pre deti, skriňa, pracovný priestor a vstup na balkón. Balkón má krásny výhľad a poskytuje krásny priestor na relax. K bytu prináleží latková pivnica a k užívaniu je aj bicykláreň.
Náklady na bývanie sú 134,-EUR (fond oprav, voda, kúrenie, správa spoločných priestor), 20,-EUR elektrina, 4,-EUR plyn.
Sídlisko Juh sa vyznačuje kompletnou občianskou vybavenosťou, je ideálne pre rodinu s deťmi, nakoľko sa tu nachádza viacero materských škôlok, tri základné školy, zdravotné stredisko, detské ihriská, nákupné centrum, reštaurácie. Dokonalý relax nájdete v nedalekom lesoparku Brezina.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici Východná

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421905.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

103.900,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 259.272,- €
45 m²
Celková rozloha 32 m² 98.6 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha45 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2510 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.