Investičný pozemok v Prešove na sídlisku 3

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
7940 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
195,- €
0,02 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

8105x zobrazená v zozname / 694x zobrazená detailne / 389x zobrazená detailne tento mesiac

Pripravujeme do ponuky! Úžasná príležitosť na výstavbu mrakodrapu v Centre Prešova!

Exkluzívny stavebný pozemok, ktorý vám otvára dvere k nekonečným možnostiam!

S vyše 7940 m2 rovinatého pozemku a kompletnými inžinierskymi sieťami máte na dosah ruky obrovský potenciál pre váš vysnívaný projekt.
Pripravujeme do ponuky pozemok s schváleným územným rozhodnutím, ktoré umožňuje výstavbu mrakodrapu, čo zabezpečuje vašej investícii maximálnu hodnotu a atraktivitu.

Nachádza sa v širšom centre Prešova, v srdci sídliska 3, priamo vedľa jazdeckého areálu. Táto lokalita ponúka dokonalú kombináciu mestskej pohodlnosti a prirodzenej krásy.

Tento pozemok je ideálnou investíciou pre rozvoj rezidenčných jednotiek, komerčných priestorov alebo luxusných apartmánov.

Nezmeškajte túto unikátnu príležitosť! Pripravujeme do ponuky, kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií a nechajte vaše investičné sny vzlietnuť! Radoslav Sluťak je k dispozícii na:
✉️

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Prešove

Rozloha pozemku na bývanie 7940 m2 je o 5730 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

195,- €
Cena nehnuteľnosti 195,- € 400.000,- €
7940 m²
Rozloha pozemku 324 m² 21698 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku7940 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52568 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.