Jedinečný pozemok na výstavbu domu, Prešov, Broskyňová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Broskyňová
843 m²
predaj - Pozemky - bývanie
96.000,- €
113,88 €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

4901x zobrazená v zozname / 402x zobrazená detailne / 2x zobrazená detailne tento mesiac

Pokojné bývanie v panenskej prírode a zároveň v meste. To je hlavný dôvod prečo kúpiť tento pozemok. Potrebujete ďalšie?

OK. Nech sa páči ... ste v Prešove a o1 minútu autom ste v úplne INOM svete. Pokojná, tichá lokalita slepej ulice s modernými novostavbami, dobrými susedmi a rovesníkmi pre Vaše deti. V blízkosti len široké lúky, hubami posiatý les a atmosféra, ktorá vás zavedie do sveta relaxu a harmónie s prírodou.

Za 1 minútu ste v PO, v centrume Sídlisko lll kde máte kompletnú občiansku vybavenosť vrátane škôl, lekárov, športovísk ... . Za 1 minútu ste BEZ KÓLÓN na diaľnici D1. MHD zastávku máte na skok od pozemku.

Pozemok je územným plánom určený na výstavbu rodinných domov.

Potrebujete snáď ešte viac dôvodov? Poďte sa presvedčiť sami. Nenechajte sa predbehnúť!

Tešíme sa na stretnutie s Vami na rovinatom pozemku (736 m² + prístup 107 m²) ulica Broskyňová, so všetkými sieťami (elektrina, vodovod, kanalizácia, plyn) priamo na pozemku určenom na okamžitú výstavbu rodinného domu. Detailne info vo fotografiách.

Kúpa pozemku je možná z vlastných zdrojov alebo úverom, ktorý Vám vybavíme priamo u nás bezplatne.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť! Kontaktujte nás ešte dnes a začnite svoju cestu k vytvoreniu domova svojich snov!

ID: SV121PEx

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Prešove na ulici Broskyňová

Rozloha pozemku na bývanie 843 m2 je o 1236 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-SV...

Pozícia realitnej ponuky

96.000,- €
Cena nehnuteľnosti 195,- € 400.000,- €
843 m²
Rozloha pozemku 324 m² 21698 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku843 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajužná
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-SV121PEx ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny