KANCELÁRIA 35 m2, JUŽNÁ TRIEDA, KOŠICE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
35 m²
prenájom - Kancelárie
7,50 €/m2/mes. Energie:
3 € / mes
+3,00€ energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

8242x zobrazená v zozname / 817x zobrazená detailne / 384x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY ponúka na prenájom kancelárie na Južnej triede v Košiciach. Samotná kancelária má rozlohu 35 m2. Kancelária má vlastné umývadlo, sociálne zariadenie sa nachádza na spoločnej chodbe. V tejto kancelárskej budove je k dispozícii viac kancelárií. Nájomca si môže prenajať aj parkovacie miesto za poplatok.
Cena prenájmu je 7,50€/m2 bez DPH + zálohové platby za dodávku služieb a energií 3,50€/m2 bez DPH. Preplatky sa na základe vyúčtovania skutočnej spotreby vracajú nájomníkom. Parkovacie miesto sa prenajíma v cene 30EUR/mesiac.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností. Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Košiciach - Juh

Inzerovaný kanceláriu v Košiciach - Juh v cene 8,- €/m2/mes. je o 572 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Košiciach - Juh. Rozloha je o 176 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Košiciach - Juh.

Pozícia realitnej ponuky

8,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 8,- €/m2/mes. 15,- €/m2/mes.
35 m²
Celková rozloha 18 m² 35 m²
35 m²
Úžitková plocha 18 m² 35 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha35 m²
Úžitková plocha35 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JT-142 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.