KANCELARSKY PRIESTOR NA PRENAJOM, UL. FEJOVA, KE-JUH

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
Ulica.: Fejova
362 m²
2
podkrovie
áno
prenájom - Kancelárie
3.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6115x zobrazená v zozname / 635x zobrazená detailne / 306x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY v zastúpení s Ing. Milanom Drotárom ponúka na prenájom obchodný priestor na ul. Fejova v blízkosti Auparku a centra mesta Košice.
Obchodný priestor v polyfunkčnej budove sa nachádza na druhom poschodí. Priestor má dva prístupu, pričom jeden je po schodoch, a druhý výťahom.
Výmera priestoru je 362m2. Priestor je otvorený a vhodný pre OPEN SPACE, kancelárske priestory, poprípade nejakú predajnú.
Priestor je po rekonštrukcii. Sociálne zariadenia sa nachádzajú na prvom poschodí.

V objekte je optika. Cena je 3.000 eur vrátane vykurovania priestorov. Elektrický merač je samostatný pre daný objekt.
Cena za prenájom objektu je 3.000,-eur mesačne plus elektrina. K cene sa nezapočítava DPH. NIe sme platcami DPH a cena je konečná. Nábytok, ktorý vidíte nie je súčasťou predaja.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Kladieme dôraz na BEZPEČNOSŤ predaja - naše zmluvy sú autorizované advokátskou kanceláriou, ktorá ručí za ich vyváženosť a právnu relevantnosť.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Košiciach - Juh na ulici Fejova

Inzerovaný kanceláriu na ulici Fejova v Košiciach - Juh v cene 3.000,- € je o 2.984 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Košiciach - Juh. Rozloha je o 151 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Košiciach - Juh.

Podrobné informácie

Celková rozloha362 m²
Úžitková plocha362 m²
Poschodiepodkrovie
Počet poschodí2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Výťaháno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MDD-281 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.