Kancelárske priestory na prenájom, 25 m2 - Manažérska kancelária - Výh

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: Záhradnícka
25 m²
prenájom - Kancelárie
9,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2156x zobrazená v zozname / 243x zobrazená detailne / 243x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom kancelárske priestory v budove Allianz, na Záhradníckej ulici v Prievidzi. Budova sa nachádza v centrálnej časti mesta, pri hlavnom cestnom dopravnom ťahu Bratislava - Žilina, s výbornou dostupnosťou do samotného centra a v blízkosti veľkého verejného parkoviska. Budova je pre verejnosť dobre prístupná a známa. Budova je kompletne zrekonštruovaná, vybavená sociálnymi zariadeniami, kuchynkou, dátovou kabelážou, klimatizačnými jednotkami. Priestory sú po kompletnej rekonštrukcii a sú ihneď k dispozícii. Pri tejto zákazke záujemca (budúci nájomca) neplatí žiadnu províziu za sprostredkovanie.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu a základný právny servis. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Prievidze na ulici Záhradnícka

Inzerovaný kanceláriu na ulici Záhradnícka v Prievidze v cene 9,- € je o 346 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Prievidze. Rozloha je o 78 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Prievidze.

Pozícia realitnej ponuky

9,- €
Cena nehnuteľnosti 9,- € 135,- €
25 m²
Úžitková plocha 5 m² 38 m²

Kontaktujte

Ján Cipov

Ján Cipov

+421905.. zobraziť +421905307901

DOBRÉ REALITY s. r. o.

DOBRÉ REALITY s. r. o.

Dlhá ulica 426/3, Prievidza 97101

0918.. zobraziť 0918800080 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha25 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047168 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.