Virtuálne / registrové sídlo spoločnosti - Výhodná cena a podmienky do

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: Záhradnícka
5 m²
prenájom - Kancelárie
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3146x zobrazená v zozname / 318x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na virtuálne / registrové sídlo v administratívnej budove Allianz, na Záhradníckej ulici v Prievidzi. Budova sa nachádza v centrálnej časti mesta, pri hlavnom cestnom dopravnom ťahu Bratislava - Žilina, s výbornou dostupnosťou do samotného centra a v blízkosti veľkého verejného parkoviska. Budova je pre verejnosť dobre prístupná a známa. Cena bude stanovená na základe dohody podľa rozsahu poskytovaných služieb (adresa, schránka, označenie...) Pri tejto zákazke záujemca neplatí žiadnu províziu za sprostredkovanie.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu a základný právny servis. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Prievidze na ulici Záhradnícka

Inzerovaný kanceláriu na ulici Záhradnícka v Prievidze v cene 1,- € je o 70 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Prievidze. Rozloha je o 98 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Prievidze.

Pozícia realitnej ponuky

1,- €
Cena nehnuteľnosti 9,- € 135,- €
5 m²
Úžitková plocha 5 m² 38 m²

Kontaktujte

Ján Cipov

Ján Cipov

+421905.. zobraziť +421905307901

DOBRÉ REALITY s. r. o.

DOBRÉ REALITY s. r. o.

Dlhá ulica 426/3, Prievidza 97101

0918.. zobraziť 0918800080 Kontaktný formulár
Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Úžitková plocha5 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300046069 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.