Výhodný prenájom prevádzkových a skladových priestorov (20 -200m2) - c

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: T. Vansovej
40 m²
prenájom - Kancelárie
4,- €/m2/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

3312x zobrazená v zozname / 305x zobrazená detailne / 305x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom za výhodných cenových podmienok skladové a prevádzkové priestory v polyfunkčnom objekte pri centre mesta Prievidza v viacerými možnosťami využitia. Objekt sa nachádza na ulici T. Vansovej. K dispozícii sú kancelárie / prevádzkové priestory vo výmere 20 - 200m2, pričom tieto sa dajú dispozične aj veľkosťou prispôsobiť podľa potrieb klienta. Celkovo je k dispozícii cca 200m2 priestorov + v prípade záujmu aj 3 garáže a parkovacia plocha pre klientov. Cena bude stanovená dohodou podľa veľkosti a a typu priestoru. Možný je aj prenájom celej budovy.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Prievidze na ulici T. Vansovej

Inzerovaný kanceláriu na ulici T. Vansovej v Prievidze v cene 4,- €/m2/mes. je o 563 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Prievidze. Rozloha je o 63 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Prievidze.

Podrobné informácie

Úžitková plocha40 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300013595 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.