KH-792, 1 izbový byt, Košice – Staré Mesto, ul. Jesenná, prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
Ulica.: Jesenná
29 m²
4
2
1
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 1-izbový byt
650,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

16948x zobrazená v zozname / 623x zobrazená detailne / 384x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. a Viktória Uličná Vám ponúka na prenájom jednoizbový byt v Košiciach v Starom Meste. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na ulici Jesenná. Byt je po kompletnej rekonštrukcii a prenajíma sa kompletným zariadením. Výmera bytu je 29m2 a nachádza sa na druhom poschodí zo štyroch. Byt je voľný od 1.4. Cena prenájmu je 650€ mesačne. Depozit je nutný.


Pre bližšie informácie sa dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na makléra: Viktória Uličná , (certifikovaný maklér NARKS - Národná asociácia realitných kancelárií Slovenska).


"VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb advokátom, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým tímom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním Vašich potrieb, žijeme s vami Vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné.
Spoločnosť Impulz Real - spoločnosť, ktorej DÔVERUJETE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto na ulici Jesenná

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Jesenná v Košiciach - Staré Mesto v cene 650,- €/mes. je o 175 € drahší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto. Rozloha je o 12 metrov menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto.

Pozícia realitnej ponuky

650,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 650,- €/mes. 680,- €/mes.
29 m²
Celková rozloha 29 m² 50 m²
29 m²
Úžitková plocha 29 m² 35 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha29 m²
Úžitková plocha29 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-792 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.