Krásny a príjemný byt v super lokalite na 1.poschodí , s veľkou loogiou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
Ulica.: Slnečná
63 m²
predaj - 3-izbový byt
98.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10404x zobrazená v zozname / 669x zobrazená detailne / 322x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj príjemný , slnečný 3 izbový bytík v tichej časti mesta Šaľa Veča.
Nachádza sa na výnimočnom 1. poschodí zo 7 v zateplenej panelovej bytovke s výťahom. Má rozlohu 63 m2 vrátane 2 m2 murovanej pivnice nachádzajúcej sa v suteréne + má 3 m2 loggiu.

Byt prešiel rekonštrukciou pred 10 rokmi :


- plastové okná
- plávajúce podlahy
- dlažba na chodbe ,v kuchyni, v kúpeľni a wc
- bezpečnostné dvere Sherlock
- nová elektroinštalácia v jadre
- nová vodoinštalácia v jadre
- kuchynská linka + spotrebiče
- murované bytové jadro
- nové dvere s novými zárubňami
- klimatizácia v obývačke
Byt spravuje spoločenstvo vlastníkov bytov. Stupačky boli menené minulý rok spolu s výťahom . Na spoločnej chodbe je tiež kamerový systém a elektrický vrátnik. Bytovka je čistá , veľmi udržiavaná .
Čo sa týka nábytku , v byte ostáva skriňa v spálni ,kuchyňa celá, v obývačke nábytok bez sedačky . Elektrospotrebiče v byte neostávajú .

DISPOZÍCIA BYTU :


- vstupná chodba
- spálňa s výstupom na loggiu
- obývacia izba s klimatizáciou
- detská izba
- kúpeľňa s rohovou vaňou + wc
- kuchyňa

Bytový dom je zateplený, má vymaľované spoločné priestory, natreté zábradlia.

NÍZKE MESAČNÉ NÁKLADY len 150,-eur


Odporúčam obhliadku tohto útulného 3 izbového bytu.

OBČIANSKA VYBAVENOSŤ:


Príjemná, pokojná lokalita, v okolí s kompletnou občianskou vybavenosťou. Mesto Šaľa Veča ponúka možnosti nákupu, reštauračných zariadení, kaviarní, zdravotnú starostlivosť, vzdelávacie aktivity v podobe škôlok, základných, umeleckých, či stredných škôl a zároveň bohaté možnosti športového vyžitia. Vďaka kvalitnému životnému prostrediu, širokým možnostiam občianskej vybavenosti a príjemnej atmosfére pešej zóny má mesto Šaľa čo ponúknuť všetkým vekovým kategóriám.
ODPORÚČAM OBHLIADKU tohto príjemného bytíka.

V cene sú započítané právne služby súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára.
V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha63 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky