Na predaj útulný 3iz.byt, Šaľa, 73 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
73 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
135.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5149x zobrazená v zozname / 672x zobrazená detailne / 360x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj útulný 3 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Sídlisko Váh, mesta Šaľa. Byt sa nachádza na 3.poschodí 3.poschodového domu a má rozlohu 73 m2. Bytový dom je zateplený, má nove rozvody, stupačky, strechu a solárne kolektory. Byt bol kompletne zrekonštruovaný v r.2014. Podlaha - plávajúca a dlažba, nové dvere, plastové okna + v obývačke klíma. Byt sa predáva čiastočne zariadený.

Bytový dom sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou., blízko je škola, jednota, Billa, Kaufland...
K bytu prislúcha malá kobka na kočík (alebo iné) a pod bytovkou, je uzamykateľná pivnica na bicykle.
Energetický certifikát "B". Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom na:


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Šali

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 trojizbových bytov v Šali. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421 41.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

135.000,- €
Cena nehnuteľnosti 83.999,- € 153.000,- €
73 m²
Rozloha pozemku 60 m² 73 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku73 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52732 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.