Predáme štýlový 3-izb. byt, 74 m2, Hollého ul., Šaľa - Veča

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
Ulica.: Hollého
74 m²
7
2
3
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
123.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3345x zobrazená v zozname / 325x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte bývanie pre seba a svoju rodinu alebo chcete investovať do kúpy nehnuteľnosti v  okresnom meste Šaľa s následným prenájmom? Preferujete byt bez potreby rekonštrukcie? Ak áno, máme pre Vás výbornú ponuku priestranného 3-izbového bytu s rozlohou 74 m2 nachádzajúceho sa na Hollého ulici v Šali, mestská časť Veča.

Ponúkaný byt sa nachádza na 2/7 poschodí v panelovom bytovom dome s výťahom. V rámci revitalizácie bytového domu bolo realizované zateplenie s fasádnou omietkou, výmena vstupných dverí a okien na medziposchodiach, vymenené stúpacie rozvody vody, plynu a kanalizácie.

V byte boli v rámci rekonštrukcie vymenené plastové okná, v spálni a v detskej izbe sú vonkajšie rolety, na ostatných oknách vnútorné žalúzie, sieťky proti hmyzu, podlaha v kombinácii laminát a keramická dlažba, stierky, maľovka, bezpečnostné vstupné dvere, nové interiérové dvere, obklady, sádrokartónové stropy s bodovým osvetlením, nové rozvody elektriny.

Dispozične je byt zmenený a výborne esteticky upravený: vstupná chodba s roll-dor skriňou s dostatkom úložného priestoru, chodba je opticky prepojená s priestrannou kuchyňou, vstup na balkón, obývacia izba, spálňa s roll-dor šatníkom, detská izba, murovaná kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlom, oknom na odvetranie a samostatné WC. K bytu prislúcha aj pivnica umiestnená v suteréne bytového domu.

Benefitom ponuky sú výborné parkovacie možnosti v tejto časti sídliska, množstvo zelene, detské ihriská, v okolí dostupnosť všetkej vybavenosti, ktorú budete k pohodlnému bývaniu potrebovať - škola, škôlka, obchodné centrá a prevádzky, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň atď.

Mesačné náklady sú vo výške 200€ aj s energiami pre 4-člennú rodinu.

V cene je zahrnuté zariadenie a vybavenie bytu.



Doporučujem osobnú obhliadku!

Energetický certifikát nie je k dispozícii.



Ak Vás táto ponuka zaujala a chcete si dohodnúť termín stretnutia alebo potrebujete zodpovedať doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať na tel. č.  alebo prostredníctvom e-mailu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Šali na ulici Hollého

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Hollého v Šali v cene 123.000,- € je o 5.876 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Šali. Rozloha má priemernú rozlohu 3-izbového bytu v Šali. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 trojizbových bytov v Šali. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-01...

Pozícia realitnej ponuky

123.000,- €
Cena nehnuteľnosti 83.999,- € 153.000,- €
74 m²
Úžitková plocha 64 m² 108.34 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha74 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb3
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-01-0078 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.