KRÁSNY BYT NA KOPÁNKE, 56M2 + BALKÓN, PEKNÉ POLE, TRNAVA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Titusa Zemana
56 m²
3
2
2
áno
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
210.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

80386x zobrazená v zozname / 3541x zobrazená detailne / 379x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte byt vhodný pre investíciu s budúcim výnosom formou prenájmu alebo komfortné bývanie v súkromnejšej lokalite pre seba alebo svojich blízkych?

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám predstavuje na predaj krásny priestranný zariadený 2-izbový byt s veľkým balkónom v obľúbenej lokalite Trnavy, v tichom prostredí rodinných domov, ulica Titusa Zemana - Kopánka.

Elegantná novostavba bytového komplexu skolaudovaná v roku 2020 disponuje 4 podlažiami a suterénom, pričom pozostáva z 33 bytov, čo vytvára súkromnú atmosféru a pokojné bývanie jeho obyteľom. Bytový dom disponuje 2 vchodmi, každý s vlastným schodiskom a výťahom. Byt sa nachádza na ideálnom 2. poschodí bytového domu.

Podlahová plocha nehnuteľnosti predstavuje 56 m2 + 9,48 m2 krásny balkón.

Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=chhZyBx8C3t

Po vstúpení do bytu cez bezpečnostné protipožiarne dvere sa nachádzame vo väčšej predsieni, do ktorej si majitelia umiestnili voľne stojacu chladničku, avšak budúci majiteľ tento priestor môže využiť na šikovnú skrinku pre bundy či topánky. Centrum bytu tvorí veľká kuchyňa s kuchynskou linkou vybavenou spotrebičmi (rúra svarnou doskou, digestor, momentálne bez umývačky riadu), ktorú majitelia oddelili od obývačky sádrokartónovou priečkou. Budúci majiteľ si však jednoduchou úpravou túto priečku môže odstrániť a vytvoriť tak jeden veľký otvorený priestor. Zo spálne i obývačky je výstup na pekný veľký balkón s výmerou 9,48 m2. V byte nebudete musieť hľadať priestor, kam schovať vysávač či zaváraniny, nakoľko byt disponuje peknou veľkou špajzou prístupnou z predsiene. Kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou a WC.


Byt je vybavený laminátovými podlahami v kombinácií s dlažbou, plastovými oknami s izolačným 3sklom, vykurovanie je zabezpečené stropným vykurovaním a chladením s ovládaním samostatnými termostatmi, sami si teda regulujete teplo v zime a nemusíte čakať na začiatok vykurovacej sezóny, v lete naopak si pobyt v byte spríjemníte chladením namiesto typickej klimatizačnej jednotky. Vykurovanie funguje na základe plynového tepelného čerpadla (umiestneného na streche), ktoré získava teplo alebo chlad z okolia a premieňa ich za účelom ochladzovania alebo vykúrenia priestoru. Jeden systém na oba účely šetrí svojim užívateľom energie a tým aj náklady, okrem toho patrí k obnoviteľným zdrojom energie. Plynové tepelné čerpadlo je spoľahlivejšie než elektrické, keďže v zime prakticky nezamŕza a preto dokáže rýchlejšie vykúriť priestor. Stropné chladenie je unikátna technológia, ktorá ochladzuje priestor na princípe sálania, pomocou chladu, ktorý pohlcuje teplo v byte. Stropné chladenie nefúka studený vzduch sústredene na jedno miesto, napríklad na pracovný stôl alebo na posteľ v spálni. Rovnako tak vzdušným prúdom „neprúdia“ na podlahu do kobercov roztoče, čo ocenia najmä alergici. Vzduch v miestnosti nevíri.

V byte je samozrejme optický internet.



Parkovanie pohodlne zabezpečí vlastnté vyhradená vonkajšie parkovacie státie v cene nehnuteľnosti.

Obrovskou výhodou bytu sú nizke mesačné prevádzkové náklady a to 113 eur + elektrina / 2 osoby.

Nakoľko komplex je určený pre pokojné rodinné bývanie, sú jeho neodmysliteľnou súčasťou priestory ponúkajúce možnosť spoločne trávených chvíľ, a to detské ihriská, ktoré zabezpečia zábavu pre najmenších, polyfunkčná časť umiestnená v I. nadzemnom podlaží s kaviarňou, relax môžete nájsť v parku vysadenom niekoľkoročnými stromami.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Trnave na ulici Titusa Zemana

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Titusa Zemana v Trnave v cene 210.000,- € je o 32.990 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421911.., uveďte číslo ponuky ZR-75...

Pozícia realitnej ponuky

210.000,- €
Cena nehnuteľnosti 70.000,- € 279.000,- €
65 m²
Celková rozloha 42 m² 83.5 m²
56 m²
Úžitková plocha 42 m² 70 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha56 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Pivnicanie
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-756290 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny