REZERVOVANÉ - EXKLUZÍVNE - 2i rozľahlý byt 76 m2, Smolenice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Smolenice
76 m²
4
3
2
áno
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

55786x zobrazená v zozname / 3028x zobrazená detailne / 328x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZIVNE vo výhradnom zastúpení Vám ponúkame na predaj 2-izbový byt v Smoleniciach. Byt má veľkú výmeru 76 m2, má 3 lódžie. nachádza sa na ¾poschodí bytového domu s výťahom. Orientácia bytu je na juh. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii - bolo menené jadro, byt má nové niektoré elektrické rozvody. Má vlastné kúrenie. V byte je možnosť pripojenia na internet.

Dispozícia:


- Kuchyňa
- Obývacia izba
- Spálňa
- Vstupná chodba
- Kúpeľňa.

K bytu prislúcha aj pivnica.



Obec Smolenice má výbornú občiansku vybavenosť (ZŠ, MŠ, lekár, lekáreň, pošta, obchody, reštaurácie...) a výborné napojenie na smer Bratislava, Trnava. V blízkosti sa nachádza autobusová zastávka a vlaková stanica. V okolí je dostatok možností na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, rybárčenie a na oddych a relax - v blízkosti bytu sa nachádza pohorie Malé Karpaty - vrchy Záruby, hradisko Molpír, Smolenický zámok, jaskyňa Driny, vodné nádrže (Buková, Boleráz, Horné Orešany), zrúcaniny hradov (Korlátko, Ostrý Kameň, Katarínka...), mnohé iné vyhľadávané turistické atrakcie.

V prípade vážneho a seriózneho záujmu je možnosť dohodnúť sa na cene.
Neváhajte ma kontaktovať - , obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Smoleniciach

Kontaktujte

Mgr. Alena Madarová

Mgr. Alena Madarová

0947903.. zobraziť 0947 903550

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Balkónnie
Lódžiaáno - 3
Pivnicaáno
Výťaháno
Oknádrevené
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AM-10 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.