Krásny veľký dvojizbový byt s vynikajúcou lokalitou v Seredi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Sereď
Ulica.: Novomestská
68 m²
7
6
2,5
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
120.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

23085x zobrazená v zozname / 1513x zobrazená detailne / 334x zobrazená detailne tento mesiac

Krásny, veľký dvojizbový byt s vynikajúcou lokalitou v Seredi.

Vitajte v tomto priestrannom dvojizbovom byte s takmer 70m2 a výborným dispozičným riešením. Táto nehnuteľnosť sa nachádza v oblasti s vynikajúcou občianskou vybavenosťou, čím poskytuje vhodné podmienky pre pohodlný život.

Okolie bytového domu je plné skvelých možností a atrakcií. Na dosah ruky nájdete predajne Kaufland a Lidl pre pohodlný nákup, polikliniku pre zdravotnú starostlivosť, športové centrum a fitness centrum pre aktívny životný štýl. Dom kultúry, Seredský kaštieľ a zámocký park ponúkajú kultúrne a relaxačné zážitky.

Ak si radi užívate prírodu a vonkajšie aktivity, máte šťastie. Váš nový byt sa nachádza len kúsok od najdlhšej slovenskej rieky Váh a tak si môžete oddýchnuť pri brehu rieky alebo navštíviť blízke bagrovisko Šintava, kde sa môžete osviežiť v letných horúčavách a v zimnom období sa môžete prísť korčuľovať. A čo tak pozorovať krásne pohorie Malé Karpaty pri šálke kávy? To všetko sa dá a nikam nemusíte chodiť. Stačí si len sadnúť k oknu.

S vynikajúcim dopravným spojením môžete byť na diaľnici za pár minút, čo vám umožňuje pohodlnú cestu kamkoľvek potrebujete.

Tento byt nie je len domovom, je to miesto, kde môžete využiť všetky tieto výhody a zároveň je to príjemný život. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť!

Neváhajte ma kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Sereďe na ulici Novomestská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Novomestská v Sereďe v cene 120.000,- € je o 21.194 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Sereďe. Rozloha je o 16 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Sereďe. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Sereďe. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-Pu...

Pozícia realitnej ponuky

120.000,- €
Cena nehnuteľnosti 87.000,- € 370.112,- €
68 m²
Celková rozloha 41 m² 197.91 m²
68 m²
Úžitková plocha 39.25 m² 72 m²

Kontaktujte

Mgr. Roman Puchlý

Mgr. Roman Puchlý

0948191.. zobraziť 0948 191 550

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha68 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb2,5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-Pu-37 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.