Kvalitný 4-izbový bungalov, 95 m2, Šamorín 7 km

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Šamorín
95 m²
317 m²
4
nie
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
189.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6027x zobrazená v zozname / 363x zobrazená detailne / 363x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj poctivo a kvalitne stavanú tehlovú novostavbu moderného 4-izbového bungalovu od spoľahlivého staviteľa, hneď na začiatku obce Trnávka s možnosťou napojenia na rýchlostnú komunikáciu R7 v obci Holice (7 km) alebo v Šamoríne. Mesto Šamorín je vzdialené 6 km a Bratislava 23 km (napr. do Ružinova trvá cesta autom rovných 20 minút). K Dunaju sú to len 3 km a je ideálnym miestom pre relax, prechádzky, cyklistiku a vodné športy. Len 5 km od domu premáva kompa z Kyselice do Vojky nad Dunajom.

Rodinný dom je klasifikovaný ako rodinný dvojdom a stojí na pozemku o celkove výmere 622 m2.

Ľavá strana rodinného domu má úžitkovú plochu 94,64 m2, výstup zo spálne na menšiu terasku a do záhrady a priestrannú terasu z bočnej strany domu orientovanú na juh. Pozemok má výmeru 305 m2.
Pravá strana s úžitkovou plochou 92,36 m2 a pozemkom s výmerou 317 m2 má krytú terasu o výmere 10 m2 s výstupmi z obývačky a zo spálne.

K obom častiam dvojdomu prislúchajú dve parkovacie miesta, betónové oplotenie z troch strán a úložný priestor v podkroví (cca 15 m2). Samozrejmosťou je i vymaľovanie domu nabielo, zásuvky, vypínače, nabíjanie na elektromobil, predpríprava na zapojenie tepelného čerpadla (v technickej miestnosti aj v záhradnej časti), predpríprava na alarm, klimatizáciu (v obývačke), exteriérové žalúzie (kabeláž), na videovrátnik a na bránu na elektrický pohon.

Dom ponúkame v prevedení HOLODOM. Po dohode so staviteľom je možné dokončiť dom do štandardu (plávajúce podlahy, dlažba, dvere so zárubňami a kľučkami, kúpeľňa).

Ide o veľmi prakticky riešený projekt s maximálnym využitím interiérového priestoru.

Dispozične pozostávajú obe časti zo vstupnej chodby s priestorom pre vstavanú skriňu, z obývačky spojenej s kuchyňou a jedálenskou časťou do moderného veľkopriestoru s výstupom na terasu a do záhrady, z troch samostatných izieb, kúpeľne s predprípravou na vaňu, sprchovací kút, WC a umývadlo, a z technickej miestnosti s WC, malým umývadlom, priestorom pre práčku a sušičku a elektrickým kotlom Protherm Raja 9 kW so 120 l zásobníkom vody zahrnutým v kúpnej v cene. V každej izbe je predpripravený výklenok pre vstavanú skriňu.

Inžinierske siete - elektrina, obecná voda, kanalizácia. Na ulici je predpríprava na optický internet.

Rodinný dom je skolaudovaný. Možnosť odpočtu DPH.

Našim klientom vieme ponúknuť bezpečné financovanie nehnuteľnosti cez špičkového hypotekárneho špecialistu, s ktorým naša spoločnosť úspešne spolupracuje už niekoľko rokov.

V prípade záujmu o obhliadku alebo o bližšie informácie som Vám kedykoľvek ochotne k dispozícii.


CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.
Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Šamoríne

Inzerovaný rodinný dom v Šamoríne v cene 189.000,- € je o 43.359 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Šamoríne. Rozloha je o 103 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Šamoríne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Šamoríne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907111.., uveďte číslo ponuky ZR--9...

Pozícia realitnej ponuky

189.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
317 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
110 m²
Zastavaná plocha 42 m² 1174 m²
95 m²
Celková rozloha 55 m² 2370 m²
95 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku317 m²
Zastavaná plocha110 m²
Celková rozloha95 m²
Úžitková plocha95 m²
Počet izieb4
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--96 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.