Krásny veľký 7 izbový RD s bazénom, Vodárenská ulica, Šamorín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Šamorín
Ulica.: Vodárenská
566 m²
3351 m²
7
áno - 4 autá
studňa a vodovod
230V
áno - 2
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

12398x zobrazená v zozname / 659x zobrazená detailne / 412x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS DOMU:


Ponúkame na predaj nadštandardnú nehnuteľnosť v širšom centre Šamorína. Jedná sa o dvojpodlažný, priestranný 7 izbový rodinný dom na ulici Vodárenská s vedľajšími objektami - garáž pre 4 autá, krytý bazén, záhradný altánok pre grilovanie a posedenie. Pozemok je rovinatý. Plocha rodinného domu je 566 m2, celková plocha pozemku je 3.351 m2, z toho záhrada má 2785 m2. Dom bol postavený v r. 2002, zrekonštruovaný bol hĺbkovou rekonštrukciou v r. 2023-23. V celom dome bola použitá nadštandardná mramorová podlaha, dom má podlahové vykurovanie, francúzske okná s výhľadmi do upravenej záhrady. Treba vidieť osobne. Možné využiť aj na podnikateľské účely.
Suterén : 268 m2, schodisko, chodba, 2x sklad, spoločenská miestnosť s krbom, šatník, fitness miestnosť, WC, technická miestnosť a miestnosť so saunou.
1.podlažie: 349 m2, predsieň, vstupná hala, schodisko, WC, 2 obytné izby, obývacia miestnosť s krbom a barom, kuchyňa s jedálenskou časťou, komora, sklad, kúpeľňa, garáž pre 4 autá.
2. podlažie: schodisko, chodba, 2 obytné miestnosti, spálňa s výstupom na terasu s výhľadom na celú záhradu, 2x kúpeľňa, 2 x WC, šatník.
Samostatné objekty: bazén (bazénová časť s vykurovacou strechou obdĺžnikového tvaru), francúzske okná s priamym vstupom do upravenej záhrady, priestor je prepojený so suterénom. Rozmery bazéna: 18x10 m.
Záhradný altánok - komplet zastrešený, je v ňom umiestnená kuchynka a vlastné samostatné WC, jedálenská časť s priestorom na sedenie.
Cena je na vyžiadanie v RK, radi odpovieme na vaše otázky a naplánujeme termín stretnutia v prípade obhliadky nehnuteľnosti.
LOKALITA: Širšie centrum mesta Šamorín, kde sa nachádza úplne všetko pre spokojné a kľudné bývanie - služby, škola, škôlka, mestská doprava, zdravotné stredisko, nákupné centrá, športoviská, v blízkosti prechádzky pri Dunaji a okolí, cyklocesty.

V CENE JE ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, ODMENA SPROSTREDKOVATEĽA, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Šamoríne na ulici Vodárenská

Rozloha je o 391 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Šamoríne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Šamoríne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-PT...

Kontaktujte

Peter TÖKÖLY

Peter TÖKÖLY

Я говорить русский Ich spreche deutsch mluvim česky I speak english
+421903.. zobraziť +421 903 936 860

DOMEXIS

DOMEXIS

Fedinova 1083/16, Bratislava 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3351 m²
Zastavaná plocha566 m²
Úžitková plocha566 m²
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Kanalizáciaáno
InternetTV káblový rozvod
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 3
Terasaáno - 2
Garážáno - 4 autá
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Bazéninteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PT-983 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.