Lukratívny, veľký 3-izbový byt pre náročnejších na prenájom v centre R

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rimavská Sobota
Lokalita.: Rimavská Sobota
Ulica.: Námestie M. Tompu
93 m²
prenájom - 3-izbový byt
550,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3561x zobrazená v zozname / 269x zobrazená detailne / 269x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame pre náročnejších klientov krásny, úplne nový, moderný luxusný byt v priamom centre Rimavskej Soboty. Byt o rozlohe 93 m2 sa nachádza na 2.poschodí lukratívnej multifunkčnej budovy bez výťahu. Je ideálny pre solventnejšieho, náročnejšieho klienta, prípadne pre lekárov alebo manažérov rôznych firiem, pôsobiacich v meste Rimavská Sobota, či v okolí. (K dispozícii v prípade potreby je aj ďalší byt podobných kvalít na tom istom poschodí o rozlohe 84 m2.) Byt sa skladá z troch nezariadených izieb (obývačka je spojená s kuchyňou a s veľkou galériou), priestrannej kuchyne s modernou linkou vrátane chladničky s mrazničkou a veľkej kúpeľne so sprchovacím boxom a s dvomi umývadlami. Byt má vlastnú klimatizáciu, samostatné elektrické kúrenie a merania spotreby energií.
Cena nájmu je 550.- eur/mesiac plus náklady na spotrebované energie.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 3-izbového bytu v Rimavskej Sobote na ulici Námestie M. Tompu

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Námestie M. Tompu v Rimavskej Sobote v cene 550,- € je o 1 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Rimavskej Sobote. Rozloha je o 4 metre väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Rimavskej Sobote.

Pozícia realitnej ponuky

550,- €
Cena nehnuteľnosti 500,- € 550,- €
93 m²
Úžitková plocha 84 m² 93 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha93 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047134 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.