LUXUSNÝ - rodinný dom s veľkým upraveným pozemkom - Trenč. Stankovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske Stankovce
382 m²
1457 m²
2
6
áno
predaj - Rodinný dom
488.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

28575x zobrazená v zozname / 1707x zobrazená detailne / 365x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj výnimočnú nehnuteľnosť postavenú na veľkom pozemku vo vynikajúcej lokalite v obci Trenčianske Stankovce, vzdialené len pár minút od krajského mesta Trenčín. Ponúkaný rodinny dom pozostáva z dvoch podlaží, šiestich izieb, troch kúpeľní, suterénu a ponúka 382 m2 úžitkovej plochy. Slnečný a rovinatý pozemok má veľkorysých 1.457 m2 a je upravený, s množstvom dekorácii, okrasných stromov a krov, bazénom, altánkom a samostatným, komplet zariadeným ďalším rodinným domčekom, ktorý ideálne môže slúžiť ako hosťovský. V suteréne hlavného domu sa nachádza sauna a vlastné fitness.

POZRITE SI VIDEO K NEHNUTEĽNOSTI



Technický stav:
Rodinný dom bol postavaný z vysoko kvalitných materiálov a postupne si prechádzal rôznymi úpravami a rekonštrukciami. Najnovšie si prešiel vizuálnou úpravou komplet celého interiéru. Zariadený je z kvalitného masívneho dreva, ktoré bolo nedávne ošetrené a natreté. Kuchynská linka v “Americkom štýle” je takisto z kvalitného masívneho dreva a je vybavená komplet všetkými spotrebičmi. Pripojený je na všetky inžinierske siete ako voda, plyn, elektrina a kanalizácia. Na pozemku sa nachádza aj vlastná studňa, ktorá môže byť použitá na zavlažovanie pozemku. Dom bol postavený v roku 2000, ale vďaka jeho kvalitnému prevedeniu a dôkladnej výstavbe je stále vo výbornom stave bez nutnosti technických rekonštrukcii a zásahov. Zdrojom vykurovania a ohrevu vody je plynový kotol značky Vaillant.

Pozemok:


Rodinný dom je zasadený idálne do prvej tretiny pozemku o veľkorysej výmere 1.457 m2. V prednej časti sa nachádza kamenná dlažba, okrasné kry a stromy ktoré dotvárajú celkový príjemný pocit nadštandardnej nehnuteľnosti. V zadnej časti, za domom sa nachádza terasa so záhradným sedením, bazén s posuvným krytím, ďalšie okrasné kry a stromy a dekoračná fontána. Celkový pocit relaxu dotvára priestranný altánok a grill. V zadnej - rožnej časti pozemku sa nachádza už spomínaný, jednopodlažný rodinný domček. Možnosť parkovanie je ako v prednej tak aj v zadnej časti pozemku.

Dispozícia:


Hlavný rodinný dom:
Skladá sa z dvoch podlaží a suterénu. Vstupujeme do priestrannej chodby s kvalitnými okrasnými drevennými nábytkami a širokými obložkami. Na chodbe sa nachádza vstup do jednej izby a šatníka. Ďalej prechádzame do veľmi priestrannej a otvorenej časti spodného podlažia ktorú tvorí kuchyňa s barovými stoličkami, jedáleň a obývacia izba s krbom. Na spodnom podlaží sa nachádza aj druhá izba, samostatná toaleta a kúpeľňa s vaňou. Krásnym točitým schodiskom obloženým masívnym drevom sa dostávame na vrchné podlažie, kde sa nachádza knižnica so sedením, 2 detské izby, spálňa s menšinou obývačkou a východom na balkón, kúpeľňa a ďalšia kúpeľňa s toaletou. V suteréne sa nachádza fínska sauna s kúpelňou, fitness, vínna pivnica, kotolňa a skladové priestory

Menší rodinný domček:


Vstupom sa dostávame do chodby kde je dostatok uložného priestoru. Z chodby vstupujeme do veľkej obývacej izby s krbom, odkiaľ je výstup na pozemok. Následne prechádzame do komplet vybavenej kuchyne, z ktorej je vstup do kúpelne s toaletou a spálne.

Lokalita:


Nachádzame sa v obci Trenčianske Stankovce časť Rozvadze, vzdialenej iba 15 minút od krajského mesta Trenčín. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako základná škola, škôlka, potraviny, doktor a mnoho ďalšieho. Veľkou výhodou danej lokality je kombinácia tichej a kľudnej polohy s rýchlou dostupnosťou do mesta Trenčín a takisto aj na diaľnicu D1.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Cena: 488.000€

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčianských Stankovciach

Inzerovaný rodinný dom v Trenčianských Stankovciach v cene 488.000,- € je o 243.072 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Trenčianských Stankovciach. Rozloha je o 159 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trenčianských Stankovciach. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trenčianských Stankovciach. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421940.., uveďte číslo ponuky ZR-75...

Pozícia realitnej ponuky

488.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
1457 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
382 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Kontaktujte

Andrej Kubaščík

Andrej Kubaščík

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421940.. zobraziť +421940284247

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1457 m²
Úžitková plocha382 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno - 2
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Bazénexteriérový
Krbáno
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-756103 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny