RD s veľkým pozemkom 2197m2, ul. Hlavná, Trenčín - Zlatovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Hlavná
300 m²
2197 m²
2
3
áno
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
300.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

20179x zobrazená v zozname / 1465x zobrazená detailne / 312x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom na ulici Hlavná v Trenčíne, v mestskej časti Zlatovce. Na pozemku s rozlohou 2197m2 sa nachádzajú hneď dva rodinné domy, pričom jeden je v stave súcom na zbúranie a druhý na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Modrý dom má zrekonštruovanú strechu, plastové okná a zateplené priečelie domu. Na pozemku sa nachádza ešte skleník, hospodárska budova a podzemná pivnica.

Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do pivnice, na povalu, do kúpeľne s WC, do špajze, do samostatnej izby a kuchyne. Cez kuchyňu sa ďalej dostaneme do druhej izby a cez tú do ďalšej izby. Pivnica domu je prístupná aj zvonku, zo zadnej časti domu. Veľkou výhodou tohto pozemku je, že je prístupný z ulice Hlavná aj z ulice Na Vinohrady. Na pozemku je teda možné postaviť 2 alebo aj viac rodinných domov. V územnom pláne mesta je pozemok určený na výstavbu rodinných domov.
Dom je pripojený na plyn, elektrinu, mestský vodovod aj kanalizáciu.

V Zlatovciach sa nachádza škôlka, základná škola, univerzita, pošta, zastávky MHD aj medzimestskej dopravy, LIDL, BILLA, viaceré pohostinstvá a reštaurácie a mnoho iného. Vynikajúca je tiež napojiteľnosť na diaľnicu D1. Život v mestskej časti Zlatovce so sebou prináša úžasný kľud ako na vidieku, no zároveň všetky výhody života vo veľkom meste.

Cena domu je 300.000,-€



Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group


Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Trenčíne na ulici Hlavná

Inzerovaný rodinný dom na ulici Hlavná v Trenčíne v cene 300.000,- € je o 1.401.729 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Trenčíne. Rozloha je o 129 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 rodinných domov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

300.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
2197 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
121 m²
Zastavaná plocha 61 m² 717 m²
300 m²
Úžitková plocha 1 m² 400 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2197 m²
Zastavaná plocha121 m²
Úžitková plocha300 m²
Počet poschodí2
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Strechapo rekonštrukcii
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2283 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.