MLYNSKÉ NIVY - kancelárske priestory, Bratislava II - Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Mlynské nivy
36.38 m²
3
2
1
nie
nie
nie
áno
prenájom - Kancelárie
14,- €/m2/mes. vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

46930x zobrazená v zozname / 9597x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

Na prenájom klimatizovaná zrekonštruovaná kancelária v administratívnej budove na ul. Mlynské nivy - Bratislava II - Ružinov o výmere 36,38 m2 na 2/3 p. bez výťahu. Vybavenie: klimatizácia, štruktúrovaná kabeláž, plávajúce laminátové podlahy, otvárateľné plastové okná, radiátory, nová maľovka.
Výborná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou a rýchlou dostupnosťou do centra. Možnosť prenájmu parkovacieho miesta za poplatok 30,- Eur / mesiac + DPH.V budove je kamerový systém, pripojenie na pult centrálnej ochrany, bufet, jedáleň, prístup 24/7. Možnosť zriadenia sídla firmy.
Voľná ihneď! Cena je uvedená za m2.CENA:14,- Eur / m2 / mesiac vrátane energií + DPH Platobné podmienky: bez kaucie PROVÍZIU RK NEPLATÍTE.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Ružinov na ulici Mlynské nivy

Inzerovaný kanceláriu na ulici Mlynské nivy v Bratislave - Ružinov v cene 14,- €/m2/mes. je o 1.279 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 246 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 35 kancelárií v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-25...

Pozícia realitnej ponuky

14,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 5,- €/m2/mes. 175,- €/m2/mes.
36.38 m²
Celková rozloha 1 m² 33154 m²
36.38 m²
Úžitková plocha 1 m² 31000 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha36.38 m²
Úžitková plocha36.38 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Plynnie
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadenienezariadený
Krbnie
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2569 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.