Príjemný 2-izbový byt v dobrej lokalite v Žiline na predaj!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Limbová 3356
49 m²
8
6
2
nie
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
129.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

29690x zobrazená v zozname / 1521x zobrazená detailne / 340x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v obľúbenej lokalite Solinky v Žiline!

Byt s rozlohou 49 m2 sa nachádza na šiestom poschodí zatepleného panelového bytového domu s výbornou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má plastové okná, v izbách plávajúce podlahy, na chodbe, v kuchyni a kúpeľni je dlažba. Mesačné náklady sú 195 Eur. Byt sa predáva takmer kompletne zariadený. Nájdete tu vstavaný nábytok a dostatok úložného priestoru.

Po vstupe do bytu sa ocitnete v chodbe so vstavanými skriňami, odkiaľ sa dostanete do ostatných miestností - vľavo sa nachádza obývačka, kde okrem vstavaných skríň nájdete aj vyklápaciu posteľ. Z chodby sa ďalej dostanete do kúpeľne s vaňou a samostatného WC. Na pravej strane bytu sa nachádza kuchyňa s lodžiou a spálňa, so vstavaným nábytkom, ktorú je možné priečkou predeliť na dve časti. Veľkou výhodou je, že izby nie sú prechodné. Obývačka je orientovaná na severovýchod, spálňa s kuchyňou na juhozápad. K bytu prislúcha aj pivnica. Celý byt aj s dispozičným riešením si môžete pozrieť prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=vz3ToQ1c5WZ

Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený, má vymenené okná a dvere v spoločných priestoroch, obnovené vchody, schránky a elektrického vrátnika. Poloha domu je výhodná - hneď vedľa domu nájdete školu, škôlku, detské ihrisko, OC MAX, Metro a mnoho iného! Byt je voľný po dohode v 02-03/2024.


Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Žiline na ulici Limbová 3356

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Limbová 3356 v Žiline v cene 129.900,- € je o 10.195 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Žiline. Rozloha je o 12 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Žiline. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 dvojizbových bytov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421904.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

129.900,- €
Cena nehnuteľnosti 103.000,- € 219.000,- €
49 m²
Celková rozloha 49 m² 72 m²
49 m²
Úžitková plocha 42 m² 127 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha49 m²
Úžitková plocha49 m²
Poschodie6
Počet poschodí8
Počet izieb2
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2337 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.