Moderný 4-izb. byt s GARÁŽOU a 3 LODŽIAMI, Špieszova ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Špieszova
137.82 m²
4
2
4
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
590.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

19949x zobrazená v zozname / 1194x zobrazená detailne / 1194x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/JU

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj EXKLUZÍVNY MODERNÝ KOMPLETNE ZARIADENÝ, ARCHITEKTOM NAVRHNUTÝ 4-izbový byt s GARÁŽOU a 3 LODŽIAMI na ulici Špieszova v mestskej časti Bratislava IV. Karlova Ves. Tento výnimočne veľkorysý byt s celkovou rozlohou 137,82 m2 (byt 115,43, pivnica 3,53, lodžie 18,86 m2) sa nachádza na 2 nadzemnom podlaží štvorposchodového bytového domu s výťahom a je orientovaný na 2 svetové strany (severovýchod a juhozápad), čo znamená dostatok prirodzeného svetla po celý deň.
Interiér bytu sa skladá z veľkej otvorenej dennej časti (52,02 m2), kde obývacia izba plynule prechádza do jedálenskej časti a kuchyne so skladovým priestorom/špajzou. Okrem toho sa v byte nachádza veľká izba (18,92 m2) s lodžiou, detská izba/pracovňa (11,84 m2) a spálňa (16,65 m2) s druhou lodžiou a pochôdznym šatníkom, pričom spálňa má priamy vstup do kúpeľne s vaňou, parným sprchovacím kútom a toaletou. V byte je ešte samostatná hosťovská toaleta s umývadlom. V byte vás očarí priestranná lodžia prístupná z obývacej izby, kde si môžete vychutnať kávu alebo večeru s nádherným výhľadom na stromy a les nad Líščím údolím.
Jednou z výhod tohto bytu je prislúchajúca samostatná GARÁŽ (16,25 m2) v uzavretej garáži s bránou na diaľkové ovládanie, nachádzajúcej sa pod bytovým domom a murovaný SKLADOVÝ PRIESTOR/PIVNICA (3,53 m2).
Pozemky pod a pred bytovým domom sú v spoluvlastníctve majiteľov jednotlivých bytov a pozemok pred bytovým domom preto využívajú na parkovanie len pre obyvateľov bytového domu.

Výhody:


❶ Architektom navrhnutý byt, ktorý vás prekvapí svojou eleganciou a vkusom
❷ Príjemné LODŽIE s celkovou rozlohou 18,86 m2, kde si môžete užívať slnečné chvíle a relaxovať s priateľmi
❸ K bytu prináleží SAMOSTATNÁ GARÁŽ, ktorá vám zabezpečí bezstarostné parkovanie
❹ S veľkorysou rozlohou 137,82 m2 budete mať dostatok priestoru na uspokojenie všetkých vašich potrieb
❺ KLIMATIZÁCIA, BEZPEČNOSTNÝ SYSTÉM, BEZPEČNOSTNÝ TREZOR, SAMOSTATNÉ KÚRENIE

STAV BYTU:


Nehnuteľnosť sa nachádza v zateplenom tehlovom bytovom dome skolaudovanom v roku 2002. V byte sú bezpečnostné vchodové dvere, domáci vrátnik, zabezpečovací systém Aritech so senzormi pohybu v každej izbe a kamerou pred vstupnými dverami, bezpečnostný trezor, rack vo veľkej izbe na slaboprúd a systémy (internet, elektronický zabezpečovací systém, satelit, ethernet, ...). Má SAMOSTATNÉ VYKUROVANIE a ohrev vody, plynový kotol Junkers so zásobníkom vody je umiestnený na medziposchodí bytového domu, výkonnú KLIMATIZÁCIU Whirpool. Podlahové kúrenie je v obývacej izbe, v kuchyni aj v kúpeľni, radiátory sú v spálňach, v celom byte sú kvalitné plastové okná s vonkajšími roletami a sieťkami proti hmyzu. Byt sa predáva KOMPLETNE ZARIADENÝ NÁBYTKOM (kožená sedacia súprava, jedálenský stôl so stoličkami, postele, vstavaná skriňa v spálni, v pracovni a v chodbe, televízor,…). Súčasťou vybavenia bytu je aj satelitný disk/anténa a dva Dreambox satelitné prijímače (v obývacej izbe a spálni), ktoré sú prepojené a môžu zdieľať jednu dekódovaciu kartu. V celom byte sú 4 okruhy ozvučenia so zabudovanými reproduktormi. V kuchyni je kuchynská linka s pracovnou plochou z brazílskej žuly a kuchynská linka je kompletne vybavená vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, sklo keramická varná doska, elektrická rúra, chladnička), v komore pri kuchyni je práčka.

LOKALITA:


Bytový dom sa nachádza v tichom zelenom prostredí vo vyhľadávanej a veľmi obľúbenej lokalite mestskej časti Bratislava - Karlova Ves. V lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do centra mesta, na diaľničný obchvat aj do prírody. Všetko, čo potrebujete, nájdete v tesnej blízkosti - obchody ako Billa a Lidl, lekárne, drogérie, útulné kaviarne a kvalitné reštaurácie, školy a škôlky. Navyše, pešou chôdzou môžete navštíviť polikliniku, poštu, banky, knižnicu, kultúrne centrum a Miestny úrad Karlova Ves.
V širšom okolí sa nachádzajú aj prestížne Fakulty UK a STU v Mlynskej doline.
Rýchlo a jednoducho sa dostanete do centra mesta autom, na bicykli alebo si môžete vychutnať príjemnú prechádzku po promenáde pri Dunaji. Ak máte radi rekreačné aktivity, prechádzky v prírode a športové vyžitie, budete mať možnosť využiť lesopark Líščie údolie a Karloveské rameno s lodenicou.
Ideálna poloha bytového domu poskytuje bezprostredný KONTAKT S PRÍRODOU a zároveň všetky VÝHODY ŽIVOTA V MESTE.

Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku tohto kompletne zariadeného veľkorysého bytu.

/ PREDAJ / 4 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA IV. KARLOVA VES / ŠPIESZOVA ULICA / 3 LODŽIE / GARÁŽ / PIVNICA / ZARIADENÝ / VLASTNÝ KOTOL / KLIMATIZÁCIA / BEZPEČNOSTNÝ SYSTÉM / SÚKROMNÉ PARKOVISKO /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves na ulici Špieszova

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Špieszova v Bratislave - Karlova Ves v cene 590.000,- € je o 97.059 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. Rozloha je o 18 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0948.., uveďte číslo ponuky ZR-AC...

Pozícia realitnej ponuky

590.000,- €
Cena nehnuteľnosti 220.980,- € 590.000,- €
137.82 m²
Celková rozloha 81 m² 137.82 m²
137.82 m²
Úžitková plocha 76 m² 137.82 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha137.82 m²
Úžitková plocha137.82 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno - 3
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AC-1648B ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.