Moderný apartmán v mrakodrape Benidormu s výhľadom na more, Španielsko

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.:
80 m²
predaj - 2-izbový byt
240.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13770x zobrazená v zozname / 1930x zobrazená detailne / 165x zobrazená detailne tento mesiac

Tento moderný apartmán sa nachádza na 16. poschodí jednej zo symbolických budov Benidormu, "Torre Lugano". Vďaka výhodnej polohe ponúka fantastický výhľad na more a je veľmi blízko pláže Levante, čo z neho robí ideálne miesto na vychutnanie si pobrežia Stredozemného mora.

Byt je mimoriadne svetlý vďaka veľkým oknám, ktoré prepúšťajú prirodzené svetlo a ponúkajú panoramatický výhľad na more z rôznych miest vo vnútri. Tieto výhľady sú jednoducho ohromujúce a poskytujú pocit priestrannosti a spojenia s morským prostredím.

Budova má komunitu, ktorá ponúka rôzne vybavenie pre obyvateľov, vrátane telocvične na udržanie kondície, kurtov na paddle tenis na športovanie a bazénov na ochladenie a relaxáciu v stredomorskej klíme. Tieto dodatočné zariadenia pridávajú hodnotu a kvalitu života pre obyvateľov.

Veľkou výhodou tohto bytu je, že k nemu patria dve parkovacie miesta, čo poskytuje komfort a bezpečnosť pre tých, ktorí majú vozidlo.

Stručne povedané, tento moderný apartmán ponúka fantastický výhľad na more, polohu blízko pláže Levante, skvelé svetlo vďaka veľkým oknám, vybavenie ako posilňovňa, kurty na paddle tenis a bazény v obci, ako aj dve parkovacie miesta. Je to ideálne miesto pre tých, ktorí si chcú užiť moderný a pohodlný životný štýl pri mori.

Počet spální: 1,5 + obývacia izba


Počet kúpeľní: 1
Počet izieb: 2

Obytná plocha: 80 m2


Rok výstavby: 2007
More: 100 m

IBI 550€/rok


Spoločenstvo: 85€

* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške do 15%.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my pre Vás nájdeme "PONUKU NA MIERU" .

*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

P240000





Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

240.000,- €
Cena nehnuteľnosti 77.500,- € 260.000,- €
180 m²
Zastavaná plocha 7 m² 180 m²
80 m²
Úžitková plocha 40 m² 131 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha180 m²
Úžitková plocha80 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--394 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny