PREDAJ 2i apartmán - Benidorm (Poniente), 79m2, super cena 126.000€

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: Benidorm
Ulica.: Poniente
79 m²
2
po rekonštrukcii
áno
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
126.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

22221x zobrazená v zozname / 1430x zobrazená detailne / 177x zobrazená detailne tento mesiac

PREDAJ 2i Apartmán - Benidorm (Poniente), zastavaná plocha 79 m 2 , 1 izba, obývačka, 1 kúpeľňa, bazén vonkajší, bytový dom v urbanizácii.

Vlastnosti nehnuteľnosti


-Typ nehnuteľnosti Apartmán
-Oblasť / Mesto Poniente / Benidorm
-Čistá vnútorná plocha 70 m2
-Celková plocha 79 m2
-Podmienka Dobrý stav
-Spálne 1
-Kúpeľne 1
-Poplatky spoločenstva 96€/mesiac
-Daň 250€
-Terasa
-Spoločenský bazén
-Vyhradené parkovanie

Dokonalá poloha v kombinácii s moderným vybavením a množstvom svetla robí z tohto apartmánu ideálne miesto pre každého, kto chce zažiť to najlepšie z toho, čo pokojná a moderná pláž Playa Poniente v Benidorme ponúka. V pešej vzdialenosti je veľa veľmi dobrých reštaurácií, supermarketov a ďalších zariadení. Do starého mesta Benidorm a na týždenný trh v La Cala de Finestrat sa z tohto apartmánu ľahko dostanete aj pešo.
Benidorm je pobrežné mesto asi 40 km severne od Alicante. Má vyše 70-tisíc obyvateľov, v lete sa ich počet pohybuje okolo 300-tisíc.
Pôvodne to bola malá vidiecka obec, dnes je mesto známe predovšetkým vďaka hotelovému priemyslu, plážam a mrakodrapom, ktoré boli vybudované ako výsledok ekonomiky orientovanej na turizmus. V meste to žije vo dne aj v noci, preto je vhodný pre ľudí čo sa radi bavia. Nachádza sa tu najvyššia budova v Španielsku, Il Tempo s výškou 200 metrov. Celkovo sa tu nachádza 310 budov vyšších ako 35 metrov, preto sa vraví, že je to mesto s najvyšším počtom mrakodrapov na svete po New Yorku.
V okolí si prídu na svoje tí, ktorí podľahli čaru golfu. Nachádzajú sa tu 3 golfové ihriská. Benidorm má dobré spojenie so zvyškom Španielska prostredníctvom národnej diaľničnej siete. Najbližšie letisko je v Alicante, 40 minút jazdy autom.


V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať Hašáková Judita .

* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške 15 %.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU".

*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

126.000,- €
Cena nehnuteľnosti 77.500,- € 260.000,- €
79 m²
Celková rozloha 47 m² 140 m²
79 m²
Úžitková plocha 40 m² 131 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha79 m²
Úžitková plocha79 m²
Počet izieb2
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--598 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.