NA PREDAJ 2-izbový byt, ul. Tyršovo nábrežie, Košice - Staré Mesto

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Staré Mesto
Lokalita.: Košice - mestská časť Staré Mesto
59 m²
pôvodný
áno
predaj - 2-izbový byt
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8253x zobrazená v zozname / 456x zobrazená detailne / 340x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 2-izbový byt, ideálne situovaný v srdci starého mesta, čo predstavuje bohatú občiansku vybavenosť a dostupnosť na skok do centra mesta. Nachádza sa na 5./6. poschodí a pozostáva z 2 obytných miestností a príslušenstva. Príslušenstvo tvorí kuchyňa, predsieň, kúpeľňa, WC, balkón a pivnica. Byt je v pôvodnom stave, čo predstavuje vynikajúcu príležitosť pre úplnú rekonštrukciu a prispôsobenie podľa Vašich predstáv a požiadaviek. Byt je možné prerobiť z 2-i. na 2,5 izbový, tak ako na identickom byte (viď. posledné obrázky).

Ako stavebná firma s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti rekonštrukcií, sme pripravení pomôcť Vám s rekonštrukciou tohto bytu a vytvoriť Vaše vysnívané bývanie. S naším tímom odborníkov v oblasti stavebných prác Vám garantujeme kvalitné a štýlové riešenia. Sme schopní realizovať rekonštrukciu presne podľa Vašich preferencií a požiadaviek, aby ste sa cítili ako doma.

Ak hľadáte byt s neobmedzeným potenciálom a chcete si ho prispôsobiť podľa vlastných predstáv, neváhajte nás kontaktovať. Spolu vytvoríme Váš vysnívaný domov v jednej z najlepších lokalít mesta.

V prípade zájmu o obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať.
Cena nehnuteľnosti je vrátane odmeny pre RK. V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti. Bezplatné hypotekárne poradenstvo Vám poskytnú naši špecialisti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Košiciach - Staré Mesto

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 dvojizbových bytov v Košiciach - Staré Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

149.000,- €
Cena nehnuteľnosti 136.000,- € 250.000,- €
59 m²
Celková rozloha 45 m² 59 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha59 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónáno
Výťaháno
Postavené ztehla

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--125 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny