Na Predaj - 3-izbový byt , Skalica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Skalica
66.74 m²
zvýšené prízemie
3
po rekonštrukcii
predaj - 3-izbový byt
128.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6137x zobrazená v zozname / 643x zobrazená detailne / 424x zobrazená detailne tento mesiac

3RP Reality ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt v meste Skalica

Videoobhliadka: https://www.youtube.com/watch?v=Y0upMszqhhI

Byt je po kompletnej rekonštrukcii a nachádza na vyvýšenom prízemí v bytovom dome, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou stavby a modernizáciou spoločných priestorov.
Pozostáva z 3 obytných miestností a príslušenstva ktorým je kuchyňa , predsieň, kúpelňa, komora nachádzajúca sa v byte, balkón a pivnica ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu.
Celková výmera podlahovej plochy bytu je 66,74m² (bez plochy balkóna)
V byte sa nachádzajú prípojky elektriny a plynu. Plynová prípojka je momentálne odpojená, nakoľko majiteľka plánovala v kuchyni výmenu plynovej dosky za elektrickú pre ktorú je vyhotovená nová elektroinštalácia.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou , ktorou sa premenil na moderné bývanie s veľkorysým otvoreným priestorom. V byte sa nachádza aj BIO krb , pre spríjemnenie odpočinku v priestrannej obývačke. S krbom je možné aj vyhrievanie priestoru. Do bytu je pripojený optický internet, a je sa možné pripojiť na spoločné káblové rozvody pre televíziu. Vstup do komory je priamo z kuchyne. Priestranný presklenný balkón ponúka ďalší priestor na oddych. Vďaka svojim rozmerom ponúka byt aj dostatok úložného priestoru. V predsieni sa nachádza veľká skriňa a v spálni je vstavaná skriňa. V ďalšej izbe je tak isto veľkorysý priestor na umiestnenie ďalšej vstavanej skrine.
Podlaha bytu je tvorená z dlažby a laminátových podláh.

V prípade záujmu o vybavenie interiéru bytu je možná dohoda.

Byt sa nachádza v tichej lokalite , s pešou dostupnosťou do centra mesta. Parkovanie je v okolí bytového domu.

Byt je predajom ihneď voľný.



Videoobhliadka: https://www.youtube.com/watch?v=Y0upMszqhhI

Cena: 128 000,-€



Kontakt na makléra: Miroslav Štvrtecký tel:

V cene je zahrnuté realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie, podanie návrhu na prevod vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností a úhrada súvisiacich poplatkov.

Pri financovaní hypotekárnym úverom vám poskytneme bezplatné poradenstvo a dlhoročné skúsenosti s finančným sprostredkovaním s kompletným vybavením hypotéky či iných potrebných úverov. číslo v registri sprostredkovateľov 214395 https://regfap.nbs.sk/search.php

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Skalici

Pozícia realitnej ponuky

128.000,- €
Cena nehnuteľnosti 98.000,- € 128.000,- €
66.74 m²
Celková rozloha 64 m² 69 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha66.74 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónáno
Pivnicaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--15 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.