Ponúkame na predaj veľký 3 izbový byt vo výbornej lokalite na sídlisku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Skalica
Lokalita.: Skalica
74 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
110.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1971x zobrazená v zozname / 223x zobrazená detailne / 3x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality Vám ponúka na predaj veľký 3 izbový byt vo výbornej lokalite na sídlisku L. Svobodu v meste Skalica. Nachádza v nízkej bytovke na treťom poschodí bez výťahu. Úžitková plocha bytu je 74 m2. Súčasťou bytu sú tri nepriechodné priestranné izby, z toho v dvoch izbách sa nachádza balkón, ďalej vstupná chodba, kuchyňa, kúpeľna, toaleta a komora.

Byt prešiel rekonštrukciou a teda má plastové okná, plávajúcu podlahu, drevom obloženú chodbu, vstavané skrine, znížený strop v obývacej izbe s bodovými svetlami a odhlučnenú komoru od susedného bytu.

2x balkón.



Bytový dom je kompletne zateplený s vymenenými plastovými oknami a vstupnými vchodovými dverami. Na prízemí je taktiež zadný vchod do vnútrobloku sídliska, kde sa nachádzajú novo postavené ihriská pre deti a mládež. V blízkosti sa nachádza vinohradnícka oblasť.
Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Skalici

Pozícia realitnej ponuky

110.000,- €
Cena nehnuteľnosti 98.000,- € 128.000,- €

Podrobné informácie

Rozloha pozemku74 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52527 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.