NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT V DUBNICI NAD VÁHOM S VÝMEROU 68 M2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
68 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

23760x zobrazená v zozname / 1134x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pekný 3-izbový byt v žiadanej lokality v centre mesta
v Dubnice nad Váhom, Pod Hájom. Byt je s výmerou 68 m2 a nachádza v panelovom dome na 2 /7 poschodí s lodžiou a s pivnicou. Rozsiahla rekonštrukcia celého bytu ponúka záujemcom pekné bývanie s kompletným zariadením a bez zaťaženia bytu. Pred 4-rokmi boli nasadené nové drevenné okná v celom byte za eurookná. Podlahy sú kvalitné laminátové. Renovácia bola robená včetne rozvodov vody, odpadovej vody, elektriky, plyn v byte nie je. Aj murovaného jadra , ktoré je oddelené od wc s vaňou a umývadlovou skrinkou. Kuchynská linka bola na mieru robená so vstavanými spotrebičmi, interiérové dvere a vstavané skrine. Byt bol na novo vymaľovaný. Výhody bývania sú nízke mesačné náklady, výborná občianska vybavenosť, ktorá je aj vhodná na pešo. Prostredie v okolí bývania je vyhovujúce pre mladé rodinky s deťmi, v blízkosti je detské ihrisko , škôlka , škola, kostol, autobusové zástavky, zdravotné stredisko, reštaurácie a krásne novo vybudované námestie. Bezbariérový vstup. Byt je prispôsobený vkusnému bývaniu bez ďalších finančných nákladov. Parkovanie je pred bytovým domom. Energetický certifikát nebol predložený pre viac informácii ma kontaktujte na t.č., alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Dubnici nad Váhom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 trojizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-51...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku68 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-51627 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.