NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT 68 M2 V DUBNICI NAD VÁHOM NA PARTIZÁNSKEJ.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Dubnica nad Váhom
68 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

17674x zobrazená v zozname / 998x zobrazená detailne / 325x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3-izbový byt v Dubnici nad Váhom v žiadanej lokalite na Partizánskej ulici . V panelovej bytovke na 4 /7 poschodí s lodžiou 3,25 m2 a s pivnicou 1,5 m2. Byt je s výmerou 68 m2. Je v pôvodnom stave, okrem okien v obývačke v spálni a v detskej izbe, sú plastové, v kuchyni sú pôvodné. Jadro je umakart. Pri nenáročnosti je byt hneď užívateľný, je udržiavaný. Ale môže si budúci vlastník byt prerobiť podľa vlastných predstáv. Byt pozostáva zo: vstupnej haly, kuchyne so vstupom na loggiu, obývačky a dvoch samostatných izieb. Kúpeľňa a WC sú situované oddelene. Byt je vzdušný a slnečný. Novo rekonštruované parkovisko poskytuje parkovanie bez problémov a v okolí je dostatok zelene. Nízke mesačné náklady na bývanie. Občianska vybavenosť je top, všetko na pešo. Energetický certifikát nebol predložený, pre viac informácii ma kontaktujte na t.č. , alebo na mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Dubnici nad Váhom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 trojizbových bytov v Dubnici nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku68 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52039 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.