*PREDANÉ*Na predaj 4 izbový byt -mezonet 142m2, Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Malý Šariš
142 m²
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK dohodou, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

31277x zobrazená v zozname / 18462x zobrazená detailne / 143x zobrazená detailne tento mesiac

Bytový komplex DOMORADIE uvádza: na predaj novostavby, 6 x 4 izbový byt, mezonet s luxusnou výmerou 142m2, Malý Šariš - Prešov .POZOR na predaj už len 2... Ku každému bytu prináleží a v cene je už zahrnuté 1 krát garáž s technickou miestnosťou o výmere 23m2, 2 krát parkovacie miesto, terasa na poschodí o výmere 12m2, terasa na prízemí o výmere 21m2, pozemok pre voľný čas o výmere 130m2, chodníček, súkromná cesta ako aj súkromie v tichej a zelenej lokalite.

Pozrite si video skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača:https://www.youtube.com/watch?v=5F5tvFKu28s

Zaujala Vás cena? a to ešte nie je všetko, byty sú tehlové, majú podlahové vodné kúrenie, v cene je aj kvalitný plynový kondenzačný kotol Wolf s možnosťou ovládania cez smartfon, predpríprava na solárne kolektory, nízke náklady, samostatné obvodové murivo čím je byt od bytu oddelený tehlou 30 + zateplenie 15 + tehla 30, sádrove omietky, okná slamander 3 sklo, ba dokonca vo farbe antracit, garážová brána na diaľkové ovládanie, parkovanie v dlažbe, terasa už v cene vyliata betón + schodíky na 1.NP, komplet nové a skolaudované siete dotiahnuté po súkromnej ceste ktorá bude vybudovaná až do fázy asfaltu v šírke 7m / čo zaručuje kolaudáciu nehnuteľnosti / a napojené do každej nehnuteľnosti s vlastným kúrením, žiaden sused pod ani nad vami, byty v stave holodom kde je konečný stav : vymaľované do biela, zásuvky, vypínače, liate podlahy v podlahe zaliaté podlahové vykurovanie, príprava pre krb, schodisko betónové do poschodia, príprava na radiátor v kúpeľni, garáž - radiátor a dlažba, exteriér: zábradlie a dlažba na teraske 2.NP, zateplenie, fasádna farba, sokel, revízie tak neváhajte, výstavba už finišuje a každý byt bude pripravený do stavu holodom do cca 3 mesiace od rezervácie (viď. foto aktuálny stav výstavby ). Výmera pozemku pre jednotlivé nehnuteľnosti vrátane zastavanej plochy : krajný dom 353m2...PREDANÉ, krajný dom 312m2....REZERVE, stredový dom 265 a 267m2..PREDANÉ.... stredové domy na pozemku 262 a 261m2 REZERVE.. Skladba : 1.NP: závetrie, chodba, kúpeľňa s WC,obývacia izba + jedálenský kút, kuchyňa, garáž s technickou miestnosťou. 2.NP: chodba, schodisko, kúpeľňa + WC, šatník,3 krát izba, terasa. Veľkou výhodou je veľká výmera bytu, parkovanie, pozemok,tichá a príjemná lokalita a rýchle napojenie sa na privádzač k D1, ktoré Vám umožní dostať sa kam potrebujete omnoho rýchlejšie ako z iných časti Prešova. V súčasnosti prebieha výstavba obchvatu na Vydumanci, čím bude umožnené plynulé napojenie sa na Košice, Poprad, ale aj na Sabinov, čiže výborná strategická poloha. Dostupnosť do centra mesta 5km, čo je autom cca 8minút. Dostupnosť MHD, zberný autobus pre deti do škôl, škôlka, futbalový klub, folklórny súbor, knižnica, obchod a služby, rast priemyslu a obchodu....Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha142 m²
Úžitková plocha142 m²
Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-POTH-320 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.