Pripravuje novú ponuku, 4 izbový byt, lokalita Prešov.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
76 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK Cena na vyžiadanie
Ponúknite vlastnú cenu

6734x zobrazená v zozname / 456x zobrazená detailne / 333x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality pre vás pripravuje novú ponuku v podobe 4 izbového bytu.
Vstúpte do nového sveta pohodlia a štýlu s našou najnovšou ponukou! Ponúkame Vám útulný 4-izbový byt s nezameniteľným pôvabom, nachádzajúci sa na vyhľadávanej adrese Važecká 10 v Prešove. Tento byt, s rozlohou 76 m2, prešiel dôkladnou čiastočnou rekonštrukciou, čím získal nový život a moderný nádych.

Pri vstupe do tohto bytu okamžite oceníte jeho atmosféru a funkčný dizajn. Pekný obývací priestor ponúka dostatok miesta na relaxáciu, spoločné chvíle s rodinou a priateľmi či kreatívne aktivity.
Tri priestranné izby sú ideálnym miestom na odpočinok a sú dostatočne veľké pre vaše osobné potreby. Kúpeľňa súčasne kombinuje štýl a funkčnosť, poskytujúc vám priestor na oázu pokoja po náročnom dni.
Tento byt sa nachádza v žiaducej lokalite s vynikajúcou dostupnosťou k občianskej vybavenosti, ako sú škola, škôlka, obchody a verejná doprava. Okrem toho poskytuje aj príjemné možnosti na voľnočasové aktivity. Energetický certifikát nebol predložený.

Ak vás táto ponuka oslovila tak neváhajte a pre bližšie informácie a možnosť obhliadky kontaktujte makléra : Vanessa Práznovská,

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Prešove

Podrobné informácie

Rozloha pozemku76 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52913 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.