REZERVOVANÉ!!! novostavba 4 izbový RD v Neporadzi, pozemok 635 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Neporadza
Ulica.: Bošianska Neporadza
158 m²
635 m²
4
nie
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK v RK
Ponúknite vlastnú cenu

21632x zobrazená v zozname / 947x zobrazená detailne / 350x zobrazená detailne tento mesiac

Vitajte v našej najnovšej ponuke.


5 STARS Realitná agentúra Vám ponúka nový 4-izbový bungalov, ktorý sa nachádza v malebnej dedine Neporadza vzdialenej len 19 km od krajského mesta Trenčín. Súkromie, pohodlie a prírodná krása sa stretávajú v tejto oáze pokoja, ktorá je ideálnym domovom pre Váš budúci život. Rodinný dom má úžitkovou plochou 158 m2 a je postavený na pozemku o rozlohe 635 m2.
Bungalov je navrhnutý s dôrazom na moderný štýl a praktické využitie priestoru. Dom bol kolaudovaný v roku 2022 a disponuje podlahovým kúrením a krbom v obývačke, čo zabezpečuje pohodlnú atmosféru počas celého roka. Vykurovanie je teplovodné s plynovým kotlom.
Otvorený koncept obývacej časti spojený s kuchyňou vytvára príjemné miesto na stretnutia a relax.

Dispozičné riešenie rodinného domu:


1. Zádverie 4,1 m2,
2. Chodba 11,9 m2,
3. Obývacia izba + kuchyňa 42,6 m2 s výstupom na terasu 34,6 m2,

4. špajza 2 m2,


5. technická miestnosť 5,1 m2,
6. WC 3,6 m2 tu je umiestnený plynový kotol a práčka,

7. kúpeľňa 8,7 m2,


8. spálňa 16,8 m2,
9. izba 10,5 m2,

10. izba 12,6 m2,


Dom obsahuje aj technickú miestnosť, kde je šikovne riešené plnenie krbu čím sa minimalizujú nečistoty v obývačke. Dom je napojený na elektriku, plyn a obecnú vodu. Kanalizácia je riešená žumpou o kapacite 10 m3.
Na priestrannom pozemku si môžete vytvoriť ideálne miesto pre grilovanie, hranie detí alebo len relax na čerstvom vzduchu.

Dedina Neporadza ponúka pokojnú atmosféru a susedstvo, ktoré vytvára ideálne prostredie pre rodinný život. V blízkosti domu nájdete všetky potrebné služby a zároveň si môžete užívať intimitu a kľud dediny.

Čo by Vás mohlo ešte zaujímať? Dom sa predáva v stave ako je zverejnené na fotografiách. Je kompletne zariadený a novému majiteľovi stačí prísť len doslovne so zubnou kefkou.

Lokalita:


Obec Neporadza je vzdialená od Trenčianskych Teplíc autom 13km (cca 15min), od Bánoviec nad Bebravou 16 km (cca 10min).


Nami uvedená cena je konečná a zahŕňa v sebe poplatok za sprostredkovanie predaja nehnuteľnosti realitnou kanceláriou, právny servis vrátane poplatkov pre overenie podpisov a vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností v hodnote 66,-EUR. Dohoda na cene je vždy možná po konzultácii s predávajúcim.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárii Slovenska. www.zrks.sk
Pre Vašu lepšiu informovanosť naša realitná kancelária Vám ďalej ponúka:

1) Poradenstvo úverového špecialistu


2) Predaj vašej nehnuteľnosti: Vy neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti. Všetko je zahrnuté v provízii realitnej agentúry. Vy sa o nič nestaráte a my sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti a prepisov plynu a elektriky na nového klienta.

5 STARS Realitná agentúra s.r.o. si zakladá na korektnom jednaní s klientom. Spokojnosť ako predávajúceho tak i kupujúceho je u nás na prvom mieste.
Ak si chcete dohodnúť prehliadku, prípadne máte akékoľvek doplňujúce otázky, informácie Vám rád zodpoviem na tel. č. : , emailovej adrese: prípadne v našej kancelárii so sídlom v Trenčíne, Legionárska 6434/2, 3 poschodie.
S pozdravom Ing. Peter Vozár - 5 STARS Realitná agentúra, s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Rozloha pozemku635 m²
Zastavaná plocha184 m²
Úžitková plocha158 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-58 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.