REZERVOVANÉ Rodinný dom v krásnom prostredí Krúd-Bodovka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Krivosúd-Bodovka
2138 m²
2138 m²
4
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
predaj - Rodinný dom - Novostavba
295.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

32016x zobrazená v zozname / 1728x zobrazená detailne / 318x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS!!! RADO Reality ponúka exkluzívne na predaj 4i novostavbu rodinného domu v malebnom prostredí obce Krivosúd – Bodovka. Dom skolaudovaný v roku 2018 je postavený na pozemku s celkovou rozlohou 2180m² (zastavaná plocha je 178m² a úžitková plocha je 118m²). Je ideálny pre ľudí, ktorí ocenia nádhernú prírodu v bezprostrednej blízkosti domu, prekrásny výhľad na okolité lesy, ticho, ale zároveň výbornú dostupnosť priamo do mesta, či už za prácou alebo zabezpečením iných každodenných potrieb.

Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou šatníkovou skriňou a komodou, vzdušnej obývacej izby, kuchyne s jedálňou, spálne, dvoch detských izieb, kúpeľne, samostatnej toalety a technickej miestnosti.
Na mieru robená kuchynská linka v bielo-šedom prevedení pôsobí nadčasovo a spolu s dreveným jedálenským stolom a jedinečnou pecou vytvára príjemný pocit domova. Súčasťou kuchynskej linky sú spotrebiče ako indukčná varná doska, rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu a chladnička. Priamo z obývacej miestnosti je výstup na veľkorysú prestrešenú terasu.
Veľká kúpeľňa s dvomi umývadlami, vaňou a sprchovým kútom poskytuje dokonalý komfort a priestor pre maximálny relax. Ostatné miestnosti disponujú vstavanými skriňami, a sú dostatočne presvetlené.

Dom je pripravený na nasťahovanie sa, je plne funkčný. Je čiastočne podpivničený a spolu s pochôdznou povalou poskytuje veľkú plochu odkladacieho priestoru. Je zateplený, vykurovaný je prostredníctvom elektrického kotla s teplovodnou podlahou v celom dome a samozrejme aj funkčnou na mieru robenou pecou. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom s obehovým čerpadlom. Dom sa predáva nezariadený. Príjazdová cesta až priamo k domu je spevnená dlažbou.

Obec Krivosúd-Bodovka má novovybudovaný vlastný vodovod z potrubia PVC DN 100 s vlastným vodným zdrojom. Kanalizácia je riešená formou čističky odpadových vôd, v obci nie je plyn, vykurovanie je lokálne na tuhé palivo a elektrické vykurovanie, obvodné zdravotné stredisko a základná škola je v neďalekých Trenčianskych Stankovciach. Medzi tradičné kultúrne podujatia v obci patria Čerešňové slávnosti a Kačacie hody. Medzi najnavštevovanejšie lokality patria Bodovské rybníky, kde nachádzajú svoje miesto hlavne milovníci rybolovu.

Link na virtuálnu prehliadku:


https://my.matterport.com/models/QJQscLJvt5V?cta_origin=all_spaces_page§ion=media

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Viera Ježíková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:


Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

295.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 889.000,- €
2138 m²
Rozloha pozemku 105 m² 3030 m²
2138 m²
Celková rozloha 12 m² 2138 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2138 m²
Celková rozloha2138 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusrezervované
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynnie
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanieáno
Pivnicaáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknáplastové
Terénsvahovitý
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2273 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.