Na predaj REŠTAURÁCIA Doma na Babe - VÝHODNÁ KÚPA!!, Pezinok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Pezinská Baba
predaj - Hotely a penzióny
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

14475x zobrazená v zozname / 1361x zobrazená detailne / 308x zobrazená detailne tento mesiac

JEDINEČNÁ príležitosť - KOMPLEX vhodný na rôzne podnikanie aj s bývaním za SUPER CENU!!, Pezinská Baba.

RADO Reality exkluzívne ponúka na predaj jedinečnú nehnuteľnosť na rozľahlom pozemku ako príležitosť na podnikanie pre šikovných ľudí v nádhernom prostredí s vlastným parkoviskom na Pezinskej Babe.
Okrem reštaurácie sa dá využiť aj na iné podnikanie, napr. farma so zvieratkami pre deti, predajňa bicyklov, motoriek, hotel, motel a rôzne iné.

Na pozemku o rozlohe 797 m2 sa nachádza:


- reštaurácia so zastrešenou terasou - výmera 223 m2 (so súpisným číslom)
- vydláždené parkovisko vedľa reštaurácie so stánkom občerstvenia pre lyžiarov a bike-erov s nabíjacou stanicou pre elektrobicykle, stojan na opravy- výmera 574 m2
+ v užívaní od Lesov SR je ďalších 437 m2 pozemku, ktorý sa nachádza aj pod chatkou
- rekreačná chatka pre majiteľa alebo personál - výmera 37 m2 - (so súpisným číslom)


Túto reštauráciu s názvom Doma na Babe....po Taliansky si obľúbilo aj veľa známych osobností vďaka výbornej kuchyni, príjemnej atmosfére a polohe v lone prírody. Ľudia sem radi chodia vypnúť z rušného mesta. Okrem bežného prevádzkovania v letnom a zimnom období sa priestory využívajú aj na oslavy ako svadby, narodeniny, firemné teambuildingy, akcie, eventy... Konajú sa tu rôzne preteky, napr.: cyklistické Ĺ etape Slovakia, Trnavská stovka, Preteky automobilov do vrchu, Bežkárske okruhy, Víkendové drifty (parkovisko sa zvykne dať na 2 dni do prenájmu - pod kamery), Veľká cena veteránov, Preteky psích záprahov atď.

Reštaurácia sa predáva zariadená (okrem starožitností).
V hlavnej časti sa nachádza 40 miest na sedenie, barová časť, kuchyňa, miestnosť pre personál, krb so 4 prieduchmi z podlahy, 6 radiátorov. Na zastrešenej terase sa nachádza ďalších 30 miest (s predprípravou na kúrenie - radiátory).
V rekreačnej chatke je možné bývanie pre majiteľa, personál alebo pre zákazníkov. Je komplet zariadená: gauč, 2x posteľ, nábytok, nová kuchynská linka s elektr. sporákom, mikrovlnkou, v kúpeľni je sprchovací kút, WC, práčka, sušička zn. Samsung.
Parkovisko je neplatené a využívajú ho zákazníci reštaurácie, ale aj návštevníci strediska Pezinská Baba.

Tento objekt je samostatne fungujúci: má vlastnú plynovú nádrž 4000 m3 (Flaga), vodný zdroj - horskú voda (neplatí sa), pričom jej zber je do vlastných nádrží (3000 l) a je následne upravovaná na vlastnú spotrebu, 2 x tlakové čerpadlo.
Interiér aj exteriér je zabezpečený kamerovým systémom.

Pezinská Baba je najvýznamnejšie stredisko zimných aj letných športov v Malých Karpatoch v nadmorskej výške 527 m n.m. Nachádza sa 12 km od okresného mesta Pezinok na vrchole horského prechodu smerom na Malacky, 40 km od Bratislavy, 18 km od Malaciek, 26 km od Senca. Autobusová zastávka je len pár metrov od reštaurácie.

V tesnej blízkosti sa nachádzajú 3 lyžiarske trate s dĺžkou 500, 700 a 1 000 m a 5 vlekov. Sú tu trate na bežecké lyžovanie s dĺžkami 1, 2 a 5 km a dráha na sánkovanie.
V letných mesiacoch viete využiť turistické chodníky, cyklotrasy, rovnako si na svoje prídu bežci či hubári, zabudnete tu na všetky problémy.
Neďaleko sa nachádza hrad Červený kameň, kaštieľ Budmerice alebo jaskyňa Driny.

Aneta Liptáková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:


Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja hotela a penzionu v Pezinku na ulici Pezinská Baba

Podrobné informácie

Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Zariadeniezariadený

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2403 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.