Na Predaj Rodinný dom ( dvojdom) - Lednické Rovné

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Lednické Rovne
Ulica.: Medová
96.65 m²
734 m²
predaj - Rodinný dom
214.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3051x zobrazená v zozname / 295x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj novostavbu rodinného domu v zástavbe rodinných dvojdomov v obci Lednické Rovné, na ulici Medová. Nachádzajúci sa na okraji obce pri parku. Stavba jednotlivých dvojdomov bude riešená ako jeden celok spolu s prístupovými komunikáciami a parkovacími miestami. Riešenie objektov je navrhnuté tak, aby pôsobili minimalistickým dojmom . Orientácia JZ a SV. Dominantnými sú veľké presklené steny do obytných miestností.

Dispozícia domu je rozdelená na nočnú, technickú a dennú časť.. Cez závetrie sa vstupuje do priestranného preskleného zádveria z ktorého sa dostanete do šatníka a chodby na ľavej strane, a do pozdĺžnej chodby na pravej strane. Po vstupe do chodby sa vpravo nachádzajú dve obytné izby, naľavo samostatné WC a samostatná kúpeľňa. Na konci chodby sa dostávame do dennej časti - otvoreného priestoru so zvýšeným stropom a svetlíkom. V tejto časti je spojená kuchyňa, jedáleň a obývacia izba. Z kuchyne je prechod do samostatnej špajze. Na opačnom konci dennej časti je vstup do nočnej časti, ktorá sa skladá zo šatníka, spálne a samostatnej kúpeľne.

Okenné otvory sú navrhnuté v systéme kvalitných hliníkových profiloch s izolačným trojsklom v prevedení pevné, otváravé a posuvné.

Pre bližšie informácie kontaktujte p.Mriša na tel. čísle alebo emailom

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Lednických Rovnee na ulici Medová

Inzerovaný rodinný dom na ulici Medová v Lednických Rovnee v cene 214.900,- € je o 7.040 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Lednických Rovnee. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Lednických Rovnee.

Pozícia realitnej ponuky

214.900,- €
Cena nehnuteľnosti 68.000,- € 880.000,- €
734 m²
Rozloha pozemku 105 m² 6191 m²
121.7 m²
Zastavaná plocha 60 m² 397 m²
734 m²
Celková rozloha 92 m² 870 m²
96.65 m²
Úžitková plocha 1 m² 524.12 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku734 m²
Zastavaná plocha121.7 m²
Celková rozloha734 m²
Úžitková plocha96.65 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-28737 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.