Na predaj Rodinný dom v obci Očová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Očová
Ulica.: Slnečná
5
áno
pôvodný
verejný vodovod
áno
230V
áno
nie
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

9682x zobrazená v zozname / 507x zobrazená detailne / 359x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť REALLS Vám ponúka na predaj vo výhradnom zastúpení Rodinný dom v malebnej obci Očová, ktorý čaká na svojho nového majiteľa.
Tento dvojpodlažný dom sa rozkladá na pozemku o veľkosti 1044 m2 a ponúka nielen dostatok priestoru, ale aj svoje nekonečné možnosti využitia.
Pripojenie na kanalizáciu a obecný vodovod zaručujú komfort moderného bývania, zatiaľ čo plynové kúrenie zabezpečuje teplo a pohodu.
Záhrada tohto domu láka k oddychu a relaxácii, zatiaľ čo garáž a hospodárska budova prinášajú praktickosť a úložný priestor.
Dom je v pôvodnom ale v dobrom technickom stave, čo poskytuje novému majiteľovi ideálny priestor pre vlastné úpravy a prispôsobenie podľa svojich predstáv.
Veľkou výhodou je nedávna rozsiahla rekonštrukcia strechy. Využite túto jedinečnú príležitosť a príďte si splniť svoje bývanie snov v obci Očová.
Táto nehnuteľnosť je ideálna pre rodinu, ktoré hľadá priestranný dom s veľkým pozemkom a dostatkom miesta pre relaxáciu a oddych .
Realitná spoločnosť REALLS je členom Združenia Realitných Kancelárií Slovenska a riadi sa realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu katastrálnych a notárskych poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv a bezplatnú ponuku financovania kúpy danej nehnuteľnosti, na základe našej spolupráce so všetkými bankami, pripravenú našim špecialistom

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Očovej na ulici Slnečná

Podrobné informácie

Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Garážáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Orientáciajuhovýchodná
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-807661 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.