ZNÍŽENÁ CENA - Romantická chalupa s 1, 3 ha v príjemnom prostredí polos

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Pliešovce
90 m²
12999 m²
predaj - Rodinný dom
99.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3535x zobrazená v zozname / 392x zobrazená detailne / 392x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení - kamenná chalupa s hospodárskou budovou sa nachádza v krásnom prostredí lazov pri Pliešovciach.

Vedie k nej spevnená cesta.


Chalupa leží pod svahom na zastavanej ploche 457 m2. Celková výmera prislúchajúca k nehnuteľnosti 12999 m2 a je vo výhradnom vlastníctve majiteľa. Pozemky nie sú vcelku.
Chalupa , vedená ako rodinný dom so súpisným číslom, je čiastočne podpivničená.
Prešla značnou rekonštrukciou – na komplet vymanená strecha aj s vencom, nová elektrina, vodovodné prípojky z vlastnej studne s úžitkovou vodou, odpady septik, izolácia stropu v prednej izbe, hlinené stierky, drenáž domu, nové drevené okná v kuchyni.

DISPOZÍCIA :


Suterén - vínna pivnica
Prízemie - vstupná chodba
- čierna izba
- kuchyňa s hlinenou a liatinovou pecou
- spálňa
- izba - plánovaná na kúpeľňu s WC a schodisko na podkrovie
Podkrovie umožňujúce dokončiť na ďalšie obytné miestnosti
Súčasťou domu je hospodárska budova s humnom a maštaľou. Na pozemku sú 2 studne s úžitkovou vodou. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo a uprednostniť najvýhodnejšiu ponuku.
Nehnuteľnosť po dokončení rekonštrukcie podľa vlastných predstáv vhodná na trvalé bývanie pre tých, ktorí preferujú tiché pokojné prostredie lazov alebo na chalupárčenie.
Obklopuje ju krásna príroda, ktorú si zamilujete, lúky, lesy plné húb. V blízkom okolí Pliešovské rybníky. Pliešovce sú vzdialené asi 6 km.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Pliešovciach

Inzerovaný rodinný dom v Pliešovciach v cene 99.999,- € je o 27.908 € drahší ako je priemerná cena rodinného domu v Pliešovciach. Rozloha je o 150 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Pliešovciach.

Pozícia realitnej ponuky

99.999,- €
Cena nehnuteľnosti 54.000,- € 685.000,- €
12999 m²
Rozloha pozemku 512 m² 12999 m²
90 m²
Úžitková plocha 1 m² 410 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku12999 m²
Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-289037387357 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.