NA PREDAJ STAVEBNÝ POZEMOK s projektom na 3 rodinné domy v Zohore

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Zohor
Ulica.: Hlavná
1734 m²
verejný vodovod
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
555.000,- €
320,07 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

29626x zobrazená v zozname / 2492x zobrazená detailne / 329x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj stavebný pozemok v obci Zohor s výmerou 1.734 m2, ktorý sa nachádza v tichej, pôvodnej zastavanej časti obce v blízkosti jej samotného centra.

Územnoplánovacia informácia hovorí, že pozemok v danej lokalite je určený na výstavbu rodinných domov. Dovolená zastavanosť je 35 percent z výmery pozemku.

K pozemku vedie obecná prístupová cesta.



Inžinierske siete: na pozemku sú vybudované prípojky vody, elektriny a kanalizácie.

Pozemok ma tvar písmena L, je slnečný, rovinatý, vyčistený a vytýčený geodetom. Jeho veľkou prednosťou a výhodou je, že sa nachádza v slepej uličke. Budúcim majiteľom poskytuje komfort ticha a bývania na okraji obce, ale súčasne vo výbornej dostupnosti do centra obce s kompletnou občianskou vybavenosťou (2 minúty pešou chôdzou).

Pozemok sa predáva so Stavebným povolením a s veľmi pekným projektom na výstavbu dvoch samostatne stojacich štýlových, moderných a prakticky riešených rodinných domov a na výstavbu jedného rodinného domu s dvomi bytovými jednotkami so spoločným vstupom.

Projekt na výstavbu vyššie uvedených rodinných domov sa vyznačuje prvkami modernej architektúry, je navrhnutý podľa súčasných požiadaviek moderného a praktického bývania. Architektúra domov je zaujímavá tým, že prepája tradičné prvky so súčasnými modernými požiadavkami bývania. Ku každej bytovej jednotke sa ráta s tromi parkovacími miestami. Medzi fotografiami sa nachádzajú vizualizácie rodinných domov.


Lokalita – jedná sa o veľmi peknú tichú lokalitu v samom centre obce Zohor, v ktorej nie sú žiadne výrobné zariadenia a ani iné prevádzky, produkujúce škodlivé exhaláty a hluk. Od centra obce je pozemok vzdialený 2 minúty pešej chôdze. Autobusová zastávka je vo vzdialenosti 5 minút a železničná zastávka je vo vzdialenosti 15 minút pešou chôdzou. Doprava je v tejto časti málo frekventovaná, jedná sa o slepú ulicu. Obec Zohor je od Bratislavy vzdialená 25 km a patrí do okresu Malacky (18 km). Obec má kompletnú občiansku vybavenosť na dobrej úrovni, sú tu obchody, reštaurácie, pošta, lekár, lekáreň, škôlka, škola – každoročne patrí medzi najlepšie v okrese. Deti majú možnosť navštevovať veľa záujmových krúžkov a športových aktivít. Obec má dobré dopravné napojenie – vo vzdialenosti 3 km nájazd na diaľnicu D2, pravidelné autobusové a železničné spojenie. V blízkosti 15 km sa nachádza hraničný prechod do Rakúska – kompa Záhorská Ves – Angern. V obci je bohatý kultúrny a spoločenský život, veľmi pekný multifunkčný športový areál s umelou ľadovou plochou, ihriskami, šport-barom s celoročnou prevádzkou, tenisovými kurtmi s krytou halou s celoročnou prevádzkou. Pravidelne sa v obci poriadajú rôzne kultúrne a spoločenské akcie. Obec má svoju vlastnú obecnú políciu a pravidelne vydáva vlastný obecný časopis.

Cena stavebného pozemku v Zohore so Stavebným povolením a s projektovou dokumentáciou na výstavbu rodinných domov v centre obce je 555.000,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade Vášho záujmu ma kontaktujte prosím telefonicky: alebo mailom:


S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás, Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail:

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o.

Všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na www.eclipsereal.sk

Realitná kancelária Eclipsereal s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárií Slovenska – www.zrks.sk

V prípade našej spolupráce:



- neplatíte poplatky spojené s predajom nehnuteľnosti,
- hradíme: právny servis – spracovanie rezervačnej zmluvy, kúpno-predajnej zmluvy, návrhu na vklad do katastra, poplatky za výpis z listu vlastníctva, poplatky za podpisy u notára na kúpnych zmluvách a základný správny poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností,
- bezplatne ponúkame služby hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám vyjedná výhodnejšie podmienky platenia Vášho hypotekárneho úveru,
- zabezpečíme znalca, v prípade potreby geodeta,
- zabezpečíme bezplatný prepis dodávateľov energií z pôvodného odberateľa na nového odberateľa,
- v prípade potreby predaja Vašej nehnuteľnosti Vám radi pomôžeme,
- zabezpečíme služby interiérového a exteriérového architekta
- vyriešime za Vás kompletný servis pohodlne a bezpečne so zárukou diskrétnosti.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Zohori na ulici Hlavná

Rozloha pozemku na bývanie 1734 m2 je o 350 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Zohori.

Pozícia realitnej ponuky

555.000,- €
Cena nehnuteľnosti 130,- € 580.000,- €
1734 m²
Rozloha pozemku 355 m² 5999 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1734 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-DR-378 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.