POZEMOK V TESNEJ BLÍZKOSTI LESA , POTÔČIK, IS NA POZEMKU, BORINKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Borinka
1413 m²
verejný vodovod
áno
áno
predaj - Pozemky - bývanie
350.000,- €
247,70 €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

28939x zobrazená v zozname / 3235x zobrazená detailne / 286x zobrazená detailne tento mesiac

V zastúpení majiteľa ponúkame na predaj krásny stavebný pozemok v príjemnom prostredí v obklopení lesa. Nachádza sa na okraji obce Borinka ( 20 minút autom od Bratislavy či Malaciek). Momentálne je na pozemku postavený dvojpodlažný rodinný dom, ktorý si môžete zrekonštruovať a bývať, alebo ho môžete zbúrať a postaviť si nehnuteľnosť podľa Vašich predstáv.

Samotný pozemok je obdĺžnikového tvaru s výmerou 1.413 m2. Nachádza sa v zastavanom území, avšak vďaka jeho polohe na konci obce ide o pokojnú lokalitu s maximálnym súkromím. Hranicou pozemku v jeho zadnej časti prechádza potok, ktorý dotvára celú atmosféru.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:


* lokalita: Borinka (okres Malacky)
* výmera pozemku: 1.413 m2
* stavebný pozemok
* príjemné prostredie v obklopení lesa

LOKALITA A OKOLIE:


Obec Borinka je vzdialená iba 23 km od Bratislavy či 25 km od Malaciek. Je vyhľadávaná najmä pre jej pokojnú atmosféru a krásnu prírodu, ktorú ponúka. Disponuje základnou občianskou vybavenosťou (potraviny, materská škola, všeobecný lekár). Okolie ponúka množstvo možností pre turistiku, napr. na hrad Pajšún, či rekreáciu vrátane futbalového či jazdeckého klubu. Neďaleká Stupava pokrýva kompletnú občiansku vybavenosť napr. školy, potraviny, Billa, drogéria, reštaurácie a mnoho ďalších.

CENA: 350.000,-EUR


V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.
Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID:
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.
Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Borinke

Rozloha pozemku na bývanie 1413 m2 je o 290 metrov menšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Borinke.

Pozícia realitnej ponuky

350.000,- €
Cena nehnuteľnosti 130,- € 580.000,- €
1413 m²
Rozloha pozemku 355 m² 5999 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1413 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-81807349 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.