Rovinatý stavebný pozemok v obci Beluša

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Beluša
1783 m²
predaj - Pozemky - bývanie
92.716,- €
52,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

4645x zobrazená v zozname / 706x zobrazená detailne / 368x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka na predaj stavebný pozemok s rozlohou takmer 1800m². Nachádza sa v slepej ulici na okraji obce Beluša.

Pozemok má perfektný rovinatý terén a obdĺžnikový tvar. Vedie k nemu asfaltová prístupová cesta. Je približne 11m široký a 150m dlhý (postupne dozadu sa mierne rozširuje). Stavebná plocha je niečo cez 400m². Všetky inžinierske siete sú dostupné priamo pri pozemku. Na susedných pozemkoch z oboch strán stoja rodinné domy. Slepá ulica Vám zaručí pokoj od prechádzajúcich vozidiel.

Súčasný návrh územného plánu znie tak, že aj zadná časť pozemku by mohla byť do budúcna stavebnou, a teda nový majiteľ by mohol časť neskôr odpredať.

Obec Beluša poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Nachádzajú sa tu školy, škôlky, potraviny, rôzne obchody, kostol, reštaurácie, bankomaty, vlaková aj autobusová zastávka, lekáreň a množstvo iného. Diaľničný privádzač je vzdialený do 5km.

Pre viac info nás kontaktujte :)

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja pozemku na bývanie v Beluši

Rozloha pozemku na bývanie 1783 m2 je o 36 metrov väčšia ako je priemerná rozloha pozemku na bývanie v Beluši. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 pozemku na bývanie v Beluši. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR--9...

Pozícia realitnej ponuky

92.716,- €
Cena nehnuteľnosti 15,- € 125,- €
1783 m²
Rozloha pozemku 700 m² 16424 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1783 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--96 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny