Na prenájom 1-izbový byt.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
Ulica.: Perecká
36 m²
prenájom - 1-izbový byt
410,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2438x zobrazená v zozname / 195x zobrazená detailne / 31x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom 1 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v zateplenom bytovom dome, na 1 poschodí s výťahom, balkónom a pivnicou.
Byt je zariadený so všetkými spotrebičmi vhodný k okamžitému bývaniu.
Nachádza sa vo výbornej lokalite - v pešej dostupnosti škôlka, základné školy, obchody, supermarket, zdravotné stredisko, kaviareň.
Cena nájmu je 410,- eur mesačne, pri podpise zmluvy sa platia 2 depozity.


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 1-izbového bytu v Leviciach na ulici Perecká

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Perecká v Leviciach v cene 410,- € je o 27 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Leviciach. Rozloha má priemernú rozlohu 1-izbového bytu v Leviciach.

Podrobné informácie

Úžitková plocha36 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047186 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.